eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
8.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
از خورشت سنتي اروميه هست. گوشت هاي تكه شده(حدودا٣٠٠ گرم) روباپيازونمك فلفل بپزيد و بعدپيازداغ كنيد و ٢ق غ رب رو داخل پياز داغ وتفت بديدبعدپختن گوشت ،گوشتهاي پخته شده رو داخل رب اضافه كنيدكمي تفت بديدو بعد كمي آب ليموياآب غوره بزنيدوياازغوره تازه ياكمپوت شده هم استفاده كنيدوبعدلوبياسفيديا چيتي كه قبلا خيس شده وپخته شده رو اضافه كنيد و آب گوشت هم اضافه كنيد تا كمي جوش بزنه تا جابيفته،زياد جوش نخوره كه لوبيا ها داخلش باز بشه...كمي زعفران هم بزنيد،و تامام بي نظيرره طعمشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ سلام دوستای گلم.اینم یک نون راحت و بی دردسر کم شیرین درست کنید برای صبحانه بچه ها عالیه با پنیر و عسل و خانه و مربا عالی میشه.شیرین هم کنید برای عصرونه عالی میشه. مواد لازم و طرز تهیه کماج تابه ای: تخم مرغ دو عدد آرد برنج نصف لیوان آرد گندم یا قنادی نصف لیوان شکر نصف لیوان بکینگ پودر یک ق چ شیر یک سوم لیوان ماست دو ق غ گلاب یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ(یا زردچوبه نصف ق چ) وانیل نوک ق چ ابتدا تخم مرغ و ماست و شکر و وانیل و زعفران(یا زردچوبه) و گلاب و شیر رو داخل ظرف می ریزیم در حد مخلوط شدن هم‌میزنیم با چنگال یا همزن دستی بعد که یکدست شد مخلوط آرد برنج و آرد گندم و بکینگ پودر رو داخلش میرزیم و هم میزنیم یکدست شد آماده است کف تابه نچسب و بزرگ یک سوم لیوان روغن مایع میرزیم می زاریم پنج دقیقه خوب داغ بشه بعد شعله رو روی حرارت متوسط می زاریم و نصف ملاقه از مایه کماج داخلش میرزیم به آرومی بریزید و دست رو حرکت ندین گرد در بیاد بعد که داخل تابه ریختین شعله رو ملایم کنید و درش رو بزارید پنج سه چهار دقیقه درش رو بردارین اگر روش حباب زده بود و سفت شده بود برگردانید تا طرف دیگه هم سرخ بشه نکته ؛.کف تابه همینقدر که گفتم روغن بریزین اگر روغن تموم شد دوباره خیلی کم روغن بریزید ...روغن زیاد کف تابه باعث میشه شکل کماج به هم بخوره و گرد درنیاد تو اصل دستور یک لیوان آرد برنج هست و یک ق غ آرد گندم ولی من چون قبلا درست کرده بودم به نظرم با نصف آرد برنج نصف آرد گندم بافتش لطیف تر و نرمتر میشه می تونید کل مایه کماج رو داخل تابه بریزید و و درش رو بزارید بعد یک ربع آماده است و میتونبد برگردانید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزایین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ چرخ کرده کره آرد سوخاری پیاز و سیر رنده شده نمک، فلفل و زردچوبه هویج پخته زعفران دم کرده سبزی خشک مثل ترخون اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم. توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه سس: برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه. و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه @mivhe71