خورشت گوجه سبز
پیاز: ۲ عدد
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم
جعفری: ۳ دسته
نعنا: ۱ دسته
ادویه:
کاری: ۱/۵ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری
آبجوش: ۲ لیوان.
.
پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجهسبز اون رو بپزید)
.
کته:
برنج
آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب)
روغن (یا کره)
نمک
بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#اسفناج_پلو_یونانی
یونانیها این پلو که جزو دسته پیلافهاست رو به همراه پنیر رنده شده یا تخممرغ نیمرو سرو میکنن... هر پنیری که دوست دارین...لیقوان، فتا و ...
پیلافها نوعی از طبخ برنج هستن که دانههای برنج قبل از اضافه کردن مایعات پخت ،کمی داخل کره یا روغن تفت داده میشن و بعد به روشی مشابه کته خودمون طبخ میشه!
مواد لازم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
سیر ریز شده ۲ حبه
اسفناج درشت خرد شده ۴۰۰ گرم
شوید خشک ۳ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
برنج شسته شده ۲ پیمانه
آب یا استاک سبزيجات ۳ پیمانه
رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم
در قابلمه کمی کره یا روغن بریزید و پیاز را تحت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس برنج شسته شده بدون آب را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید. ( برنج ایرانی طبق معمول پخت که انجام میدید)
پیازشوید ، رنده پوست لیموترش و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آب یا استاک سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بجوشد و آب به خورد برنج رود. سپس آبلیموترش و مقداری دیگری کره یا روغن روی برنج بریزید و مجددا درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
پلو را در دیس بکشید و روی آن مقداری پنیر خرد یا رنده شده بریزید یا در کنار تخم مرغ نیمرو سرو کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بستنی_ماستی_توت_فرنگی🍓🍧
#ماست_بستنی
پوره توت فرنگی ۱پیمانه
شکر۱/۴پیمانه
ماست یونانی۱و۱/۲پیمانه
خامه ۳/۴ پیمانه
همه مواد را در غذا ساز بریزیدودر قالب های سیلیکونی بریزیدوحداقل ۵ساعت در فریزر بگذارید سپس میل کنید 🍓
برای تهیه پوره توت فرنگی :۱پیمانه شکر و۱پیمانه آب بگذارید بجوشدو سپس سرد شود .شیره اماده شده را همراه ۱کیلو توت فرنگی خرد شده و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید تا پوره اماده شود
@mivhe71