eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورشت گوجه سبز پیاز: ۲ عدد سینه مرغ: ۵۰۰ گرم گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم جعفری: ۳ دسته نعنا: ۱ دسته ادویه: کاری: ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری آبجوش: ۲ لیوان. . پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجه‌سبز اون رو بپزید) . کته: برنج آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب) روغن (یا کره) نمک بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
یونانی‌ها این پلو که جزو دسته پیلاف‌هاست رو به همراه پنیر رنده شده یا تخم‌مرغ نیمرو سرو می‌کنن... هر پنیری که دوست دارین...لیقوان، فتا و ... پیلاف‌ها نوعی از طبخ برنج هستن که دانه‌های برنج قبل از اضافه کردن مایعات پخت ،کمی داخل کره یا روغن تفت داده میشن و بعد به روشی مشابه کته خودمون طبخ میشه! مواد لازم پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد سیر ریز شده ۲ حبه اسفناج درشت خرد شده ۴۰۰ گرم شوید خشک ۳ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپخوری برنج شسته شده ۲ پیمانه آب یا استاک سبزيجات ۳ پیمانه رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم کره یا روغن به مقدار لازم در قابلمه کمی کره یا روغن بریزید و پیاز را تحت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس برنج شسته شده بدون آب را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید. ( برنج ایرانی طبق معمول پخت که انجام میدید) پیازشوید ، رنده پوست لیموترش و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آب یا استاک سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بجوشد و آب به خورد برنج رود. سپس آبلیموترش و مقداری دیگری کره یا روغن روی برنج بریزید و مجددا درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. پلو را در دیس بکشید و روی آن مقداری پنیر خرد یا رنده شده بریزید یا در کنار تخم مرغ نیمرو سرو کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍓🍧 پوره توت فرنگی ۱پیمانه شکر۱/۴پیمانه ماست یونانی۱و۱/۲پیمانه خامه ۳/۴ پیمانه همه مواد را در غذا ساز بریزیدودر قالب های سیلیکونی بریزیدوحداقل ۵ساعت در فریزر بگذارید سپس میل کنید 🍓 برای تهیه پوره توت فرنگی :۱پیمانه شکر و۱پیمانه آب بگذارید بجوشدو سپس سرد شود .شیره اماده شده را همراه ۱کیلو توت فرنگی خرد شده و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید تا پوره اماده شود @mivhe71