eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فينگر_فود 🔸 روى نان لواش كالباس و جعفرى بگذاريد،سس خردل و سس مايونز بماليد رول كنيد و برش بزنيد
🍉🍉 پوست هندوانه شکری یا پاستیلی  پوست هندوانه هاتون رو دور نریزید و باهاش این شیرینی پاستیلی خوشمزه و خاص رو درست کنید. عاشقش میشید😋 مواد لازم پوست هندوانه خرد شده اندازه ی ۲ در۳سانت: ۴۵۰گرم(حدود ۴ لیوان) آب: یک لیوان شکر:یک ونیم لیوان پودر ژله هندوانه: یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری آبجوش (ژله پرتقال یاتوت فرنگیم میشه) . همه ی نکات و اندازه هارو مو به مو رعایت کنید تا میوه شکری تون با کیفیت بشه زمان های استراحت در یخچال در ترد شدنش خیلی موثره پس زمانشو کاملا رعایت کنید در مرحله اول هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتره و باعث میشه میوه شکری تپل تر و پاستیلی تر بشه پوست هندوانه رو هرگز بیشتر از دو دقیقه نجوشونید حتما حتما از هندوانه ای استفاده کنید که پوست ضخیم وکاملا سفت داره اگر پوست هندوانه نازک یا نرم و منعطف باشه مناسب این کارنیست بذارید یک لایه نازک از قسمت صورتی هندوانه روی پوست بمونه تا میوه شکری تون خوشگل تر بشه پوست هندوانه خرد شده شده رو داخل آب یخ بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید ، سپس آبشو خالی کنید وپوستشو بگیرید ،بعد در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوشید پوست هارو در آب در حال جوش بریزید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بذارید فقط و فقط دو دقیقه بجوشه سپس آبکش کرده وزیر آب سرد بگیرید و در ظرف محتوی آب و یخ که بیشترش یخ هست بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت در یخچال ، سپس آبکش کنید شکر+ آب رو روی حرارت مخلوط کنید تا شکرش حل بشه و بجوشه ،حالا پوست هندوانه رو اضافه کنید وقتی که جوشید حرارت رو کم کنید تا آروم بجوشه و شربتش قوام بیاد در آخر پودر ژله هندوانه رو با آب جوش مخلوط کنید و بهش اضافه کنید تا دو دقیقه دیگه جوش بخوره بعد حرارت رو خاموش کنید ویک ربع صبر کنید سپس دو ساعت درصافی بریزید تا شربت اضافیش بره و سپس یک شب در سبد بچینید تا رطوبتش کمی خشک بشه و بعد در آرد یا پودر قند یا شکر بغلطونید یا ساده در سبد بچینید تا خشک بشه،خشک شدنش چهار پنج روزی زمان می‌بره (روی شوفاژ یه روزه)  من داخل آرد غلطوندم و اضافی هاشو تکوندم ،بعدظرف دربدار نگهداری کنید تا خشک نشه ،در فریزر برای مدت طولانی تازه میمونه من برا بار دوم مکعبی درست شون کردم و ژله پرتقالی ریختم😋 با میوه به و سیب هم میشه 🆔 @mivhe71
اگه پوست هندونه رو ( میوه شکری) با انواع پودر ژله ( می تونید فقط با ژله هندوانه بپزیید) رنگ وطعمهای متفاوت و فوق العاده خوشمزه ایی به خودش می گیره 👇 حتما" امتحان کنید عالین 👆😍 ,دوستان این پستها رو تو هیچ کانالی نمی بینید . وقتی درست کردید راضی بودید ,دعا یادتون نره😊🙏 نمونه این میوه ها خارجیش خیلی گرونه و تو ایران هم به ندرت پیدا میشه ,شایدم شنیده باشید که پوست هندوانه خیلی مفیده,پس این شما و این هم خوشمزه جات هندوانه پیروز باشید 😊🌸❤️
چیکن استراگانف طرزتهیه فیله مرغ ترجیحا یک عدد سینه را به اندازه انگشت کوچک دست باریک باریک برش بزنید ( من اینجا مرغ رو حبه ای خرد کردم ) با کمی کره و پیاز داغ سرخ کنید نمک و فلفل و خیلی کم زرد چوبه اضافه کنید و یک حبه سیر (پودر سیر هم میتونید استفاده کنید ) بزارید تا کاملا بپزد اول کار مرغ ها اب میندازن ولی مدام هم بزنید تا اب ان کشیده بشه و به اصطلاح چفت بشه و به روغن بیافته در اخر دو قاشق خامه صبحانه (یا خامه ترش)بزنید و یک قاشق ارد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد اضافه کنید مقداری کره مجدد اضافه کنید و غذا رو داخل ظرف سرو بکشید و روی ان را با خلال سیب زمینی پر کنید بل مقداری قارچ تفت داده شده هم خوشمزه ترش میکنه @mivhe71
🍉یلدا شیک میزبانی کن🍉 تزیین هندوانه یلدایی ✔️(فوروارد یادتون نره) @mivhe71
برای سبد الویه نان باگت دايره ای رو از زير بزار بعد از كناره ها چوپ شور بچين و پيازچه ها رو يك در ميان از چوپ ها دربيار و تا بالا بصورت سبد بباف داخلش رو با سالاد پر كن سفره مهمونی و عصرونه رو رنگی كن🍃
ایده دیزاین ساندویچ لقمه ای🍔 یک ایده عالی برای جشن بچه ها ناگت مرغ و قارچ آماده، برش گوجه فرنگی، كاهو فرانسوی‌و نان باگت لقمه ای سياهی چشم فلفل سياه و سفيدی آن با مايونز یا پنير خامه ای.
😋😋 يكي از راحتترين ژله ها سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید. و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
تزیین سالاد اولویه😋😋😋😋😋 @mivhe71
دیزاین جعبه ی آجیل برای یه عروس خانم گل😊
شکر1پیمانه کنجدسفید1 پیمانه عسل 3قاشق روغن مایع 2قاشق زعفران آبشده 1قاشق اول شکروعسل وروغن روی حرارت خیلی ملایم بذاریدبعدکه رنگش به طلایی رسیدکنجد بازعفران رواضافه کن سینی روچرب کن بعدسوهان روبزیز داخلش یکم که صبرکنی سردکه شدتیکه تیکه کن @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین خیار بشکل گل😊😊😊😊
روغن مایع: نصف پیمانه وانیل: نوک ق پودر کاکایو: دو ق غ ارد :یک پیمانه سرپر پودر قند: نصف پیمانه تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنید یه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد. 🍔 @mivhe71
دیزایین پفیلا😋😋😁
دیزایین پلو و سالاد
🌼🌸🌼🌸 🌸🍃🌸 ایده تزیین سالاد الویه و کیک مرغ با پیازچه 🥗😋
وسایل مورد نیاز برای این ژله چهار عدد بیسکویت پتی بور دوبسته پودر ژله طالبی دو لیوان سرخالی شیر که به دمای محیط رسیده دو لیوان آب جوش و رنگ خوراکی سبز طرز تهیه بیسکویتها رو به رنگ خوراکی آغشته کنید وبزارید کاملا خشک شه توجه داشته باشید که کل بیسکویتها باید رنگ بشه پشت ورو بعد خشک شدن پودرشون کنید وکنار بزارید پودر ژله هارو با دولیوان آب جوش کاملا حل کنید وبزارید به دمای محیط برسه وسرد بشه شیر رو هم بزارید بیرون تا به دمای محیط برسه اینکار برای اینه که شیر داخل ژله نبره ژله وشیر رو مخلوط کنید چند قطره رنگ بزنید وداخل قالب بریزید اجازه بدید کامل ببنده بعد بستن ژله اونو از قالب جدا کنید داخل ظرف مورد نظر بزاریدو پودر بیسکویت رنگ شده رو روش الک کنید امیدوارم این ژله رو درست کنید واز این کار زیبا لذت ببرید @mivhe71
لواشک نارنگی حدودا دو کیلو نارنگی کوچلو گرفتم از اون ارزونهاش 😁 بعد پوستش کندم هسته در آوردم بعد نصف فنجان آب ریختم گذاشتم فقط نرم شد بعد ریختم تو صافی هم زدم تا گوشتش جدا شه بعد روی سینی سلفون کشیدم مایه ریختم درونش کاملا یکدست پهن کردم بعد گذاشتم رو بخاری حدودا ۷ ساعت بعد این شکلی شد طمعمش عالیه هزینه لواشک ۲۰۰۰ تومان😒😁😜😜😜 @mivhe71