8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی حصیری
خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر)
شکر : ۴ ق غ استاندارد
وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید
شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ)
عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹
خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌
من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌
می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید
نکته خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#واتروشکا
مواد لازم :
شیر ۱پیمانه
مایه خمیر ۴ قاشق چای خوری
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
کره نرم ۱۰۰ گرم
مربای دلخواه ( شاه توت، آلبالو یا توت فرنگی)
مواد برای مایع پنیری:
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ۱/۴قاشق چای خوری
طرز تهیه :
شیر را ولرم کنید و یک قاشق از شکر را اضافه کنید و خمیر مایه را افزوده و زمان دهید تا عمل بیاد .در ظرفی دیگر ارد و نمک و شکر را ریخته وسط ان را گود کنید تخم مرغ و روغن مایع و خمیر مایه عمل امده را بریزید و خوب ورز بدین سپس کره نرم شده را کم کم به خمیر اضافه و حسابی ورز بدین . کف یک کاسه را چرب کنید و خمیر را داخل ان استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
سپس از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی برداشته و کمی صاف کنید و با قالب یا ته استکان حفره ای وسط خمیر ایجاد کنید و روی ان را مایع پنیری بریزید ویک قاشق چای خوری مربا روی پنیر ریخته و نیم ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا مجددا حجم بگیرد و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شود بپزید
برای مواد پنیری کافیه تمام موادو با هم مخلوط کنید تا حالت کرم داشته باشه
@mivhe71