eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: خیار۳: عدد ماست چکیده: ۶ قاش ق غذا خوری نعنا خشک : به مقدار لازم پودر گل محمدی: ‏به مقدار لازم شوید: به مقدار لازم کشمش : (اختیاری )به مقدار لازم ابتدا خیار ها را پوست گرفته و به وسیله پوست کن آنها را به صورت لایه های نازک درآورید. سه لایه خیار را روی هم گذاشته و روی آن را با یک قاشق ماست چکیده سفت بپوشانید . روی ماست پونه ، شوید ،گل محمدی و نمک بپاشید . دو لایه خیار روی ماست گذاشته و به آرامی آن را رول کنید در صورت تمایل دو عدد کشمش روی رول قرار دهید یا با ماست چکیده به وسیله قیف و ماسوره تزیین کنید روی رولت های ماست و خیار را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زمان سرو خیار ها پژمرده نشوند @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین گوجه خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۴ عدد ژامبون مرغ ۳ ورق نصف فلفل دلمه متوسط ذرت ۱/۴ پیمانه قارچ ۴ دونه ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخکرده:250گرم پیاز:1عدد بادمجون متوسط:1عدد گوجه کوچک:1عدد فلفل دلمه: 1/3 از یک فلفل سیر:2حبه آرد نخودچی:1قاشق غذاخوری سر پر جعفری خرد شده:2قاشق غذاخوری ادویجات:سماق،فلفل،زنجبیل،پاپریکا:به مقدار لازم نمک و مقدار کمی زعفرون آسیاب شده طرز تهیه: بادمجان و فلفل دلمه و گوجه رو کبابی میکنیم و پوستشون رو جدا کرده و به همراه سیر میکس کرده یا خیلی ریز ساطوری میکنیم. پیاز را رنده کرده و آبش رو خوب جدا میکنیم، و بعد گوشت +پیاز +مواد میکس شده+ادویجات و نمک و در صورت دلخواه مقدار زعفرون +جعفری خرد شده +آرد نخودچی(حتما اضافه بشه ،چون گوجه یمقدار مواد رو شل میکنه) را خوب با هم مخلوط کرده و چند دقیقه ورز میدیم، روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال استراحت داده، کف تابه مقدار کمی روغن ریخته از مواد کباب مقداری برداشته و با دست فرم دلخواه میدیم یا اینکه از سیخ های کوچیک استفاده میکنیم، داخل تابه گذاشته و با حرارت متوسط رو به پایین سرخ میکنیم و 5دقیقه آخر در تابه رو میزاریم. برای سس هم یدونه پیاز رنده کرده و تفت میدیم و یه مقدار کمی هم سیر اضافه میکنیم نمک،فلفل،زردچوبه هم اضافه کرده ،بعد 2تا گوجه پوره شده+یک قاشق چایخوری رب اضافه کرده و تفت میدیم و در آخر برای چاشنی آبغوره یا هر چی که دوست دارید اضافه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیار رو بصورت ورقه های خیلی نازک برش بزنید. نمک رو داخل سرکه حل کنید و برشهای خیار رو با این ترکیب مزه دار کنید. داخل میوه خشک کن بچینید و بعد از آماده شدن از طعم جدید یک چیس میوه ای لذت ببرید.( اگه میوه خشک کن نداریید یا تو آفتاب داغ یا تو فر داغ که درش نیمه بازه خشک کنید) @mivhe71