#پیده_چانتیک
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید)
مواد داخل آن:
300-400 گرم گوشت چرخ کرده
3-4 عدد فلفل سبز
2 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان
طرز تهیه:
برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
@mivhe71
#کوکوی_مرغ
مواد لازم:
سیب زمینی ۱کیلو
سینه مرغ ۱عدد
تخم مرغ ۲عدد
جعفری و گشنیز و نعناع وپیازچه خرد شده مقداری ( خودم مقداری برگ سیر خرده شده تازه هم ریختم )
نمک وفلفل وپودر کاری ،زردچوبه و فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه مرغ را باکمی زردچوبه و مقداری نمک آب پز کردم
سیب زمینی ها را هم جداگانه آب پز کرده ، سعی کنید سیب زمینی یکم نیم پز باشه برای فرم دادن کوکو تا موقع سرخ شدن وانره
سبزیجات تازه را کاملا ریز خرد کرده کنار گذاشته
ی چیزی که خیلی مهمه اینکه وقتی سیب زمینی پخته شد بذارين نیم ساعت با پوست بمونه تا کاملا خنک بشه بعد پوستش رو جدا کنید بلافاصله شروع به پوست کندن ومیکس کردن نباشید یکم زمان بدیم
سیب زمینی با میکسر یا رنده درشت رنده کنید مرغ پخته شده را ریش ریش کرده با سیب زمینی مخلوط کنید سپس سبزیجات تازه وتخم مرغ وادویه ها را اضافه کرده کاملا مواد را همزده بذارين یکساعت یخچال بمونه سپس موادرا به اندازه ۲تا قاشق داخل قالب همیرگر زن دستی قالب زده ودر روغن داغ سرخ کنید اگه این قالب را نداشتید میتونید از در ظرف های پلاستیکی انواع بطری های ترشی یا مربا استفاده کنید
@mivhe71
#ماست_و_خيار_رولتي
طرز تهیه:
خیار۳: عدد
ماست چکیده: ۶ قاش ق غذا خوری
نعنا خشک : به مقدار لازم
پودر گل محمدی: به مقدار لازم
شوید: به مقدار لازم
کشمش : (اختیاری )به مقدار لازم
ابتدا خیار ها را پوست گرفته و به وسیله پوست کن آنها را به صورت لایه های نازک درآورید.
سه لایه خیار را روی هم گذاشته و روی آن را با یک قاشق ماست چکیده سفت بپوشانید .
روی ماست پونه ، شوید ،گل محمدی و نمک بپاشید .
دو لایه خیار روی ماست گذاشته و به آرامی آن را رول کنید
در صورت تمایل دو عدد کشمش روی رول قرار دهید یا با ماست چکیده به وسیله قیف و ماسوره تزیین کنید
روی رولت های ماست و خیار را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زمان سرو خیار ها پژمرده نشوند
@mivhe71
#املت_چینی
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون مرغ ۳ ورق
نصف فلفل دلمه متوسط
ذرت ۱/۴ پیمانه
قارچ ۴ دونه
ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گازرو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
@mivhe71