eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
برنجک بود داده مواد لازم ۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3/4 بند انگشت کره رو میزاریم روی حرارت تا آب شه بعد 4 تا بسته نانی nani ( هر کدومش تقریبا 51 گرمه) رو بهش اضافه میکنیم بعد که ذوب شدن از روی حرارت برش میداریم و بهش 2 قاشق غذاخوری شیر ولرم و دو پیمانه برنجک اضافه و مخلوط میکنیم مخلوط رو داخل قالب (22 سانتی متر * 22 سانتی متر) که داخلش کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و با قاشق روشو صاف میکنیم برای لایه ی دوم 4 تا پنیر کیبی نصف قوطی کارامل (50گرم حدودا) و 1 قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط میکنیم و روی لایه ی برنجک میریزیم و میزاریمش توی فر و حرارت بالای فر رو فقط چند دقیقه روشن میکنیم تا رنگ کاراملمون مایل به قهوه ای بشه و به لایه ی زیریش بچسبه. برای لایه ی سوم نصف پیمانه شیر و یک چهارم پیمانه بیسکویت پتی بور خرد شده و یک چهارم انگشت کره رو با هم مخلوط میکنیم یه قاشق غذاخوری آب بهش اضافه میکنیم و روی لایه ی کاراملی میکشیم و با قاشق سطحشو صاف میکنیم و یکم فشار میدیم که به لایه ی زیریش بچسبه بعد میزاریمش توی یخچال تو خودشو بگیره در آخرم برش میزنیم و سرو میکنیم ‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢 😋 ▫️۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده ▫️۲۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی "نگینی خرد شده" ▫️۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ▫️۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده ▫️۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری"نان باگت خشک و آسیاب شده" ▫️ادویه هایی مثل : پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه/قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک 🔸همه مواد بالا رو با مرغ مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم و به سیخ چوبی میزنیم ۳ تا بشقاب کنار دستتون بذارید توی یکی از بشقاب ها تخم مرغ زده شده بریزید ، بشقاب بعدی آرد سفید ، بشقابِ بعدی بعدی هم پودر سوخاری ، 🔸کراکت هایی که به سیخ چوبی زدیم رو اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری غلت بدین و نیم ساعت بذارید استراحت کنه در نهایت توی تابه با روغن زیاد دو طرفش رو سرخ کنید و در کنار سس تار تار و کچاپ نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا