eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای خاگینه شیره خرما 100 گرم کره ماست شیرین یک دوم پیمانه تخم مرغ 1عدد پکینپودر 1 قاشق مرباخوری نمک خیلی کم آرد به حدی که به دست نچسبه شیره خرما دو لیوان طرز تهیه ماست و تخم مرغ را باهم مخلوط میکنیم کره و تخم مرغ را باهم مخلوط میکنیم سپس ماست را اضافه میکنیم هم میزنیم کم کم آرد را اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید بعد خمیر را باز ميكنيم برش نازک میزنم وبه دور سیخ چوبی میپیچیم و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ودر روغن سرخ میکنیم بعد میریزیم داخل شیره تا شیره جزب خاگینه شود. میتونیدشربت معمولی هم درست کنید مثل همه خاگینه ها @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد الک شده دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه وانیل نصف ق،چ پکینگ پاودر یک ق غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته تخم مرغ چهار عدد شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1/2 لیوان یخ 1/2 لیوان آب گازدار یا سودا یا نوشابه اسپرایت 2 قاشق غذاخوری عسل  3 عدد لیموترش متوسط ۱۰ برگ نعنا تازه . طرز تهیه ابتدا يخها رو درون ميكسر خرد مي كنيم بعد برگ نعناع و آب لیمو وعسل ،نوشابه گازدار اضافه مي كنيم و كاملا ميكس مي كنيم به همین راحتی موهیتو خنک و خوشمزه ما حاضره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 برنجي يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا