eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢 😋 آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ✅ 😋 ✍ مواد لازم: ▫️سه کیلو خیار (خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید ) ▫️دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره ▫️چند عدد فلفل تند ▫️چند حبه سیر ▫️آب ده لیوان دسته دار فرانسه ▫️نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان ▫️سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور) 🍜 طرز تهیه: آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید  خیار و سبزی و فلفل و سیر رو درظرف مورد نظر بچینید و آب نمک و سرکه رو بهش اضافه کنید.درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید  حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه  بعضیا خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن  من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه ست. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای 4 نفر سینه مرغ🐔: ۱ عدد ریش ریش شده سیب زمینی🥔: ۳ عدد متوسط نگینی خرد شده پیاز🍣: یک عدد نگینی خرد شده گوجه فرنگی🍅: ۳ عدد نگینی خرد شده فلفل دلمه‌ای💚: نصف یک عدد نگینی خرد شده پودرآویشن : یک قاشق غذاخوری🥄 پودرفلفل 👈: به میزان لازم پودر سیر👈: به میزان لازم 💥ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه آب‌پز کنید. سیب زمینی‌ها را به اندازه نگینی خرد کرده و آن‌ها را با کمی روغن در تابه سرخ کنید. سیب زمینی‌های سرخ شده را از تابه دربیاورید. بعد از آن گوجه‌ها را هم به اندازه سیب زمینی‌ها خرد کنید. یک پیاز متوسط انتخاب کنید و به اندازه کافی تفت دهید. نصف یک فلفل دلمه‌ای را به اندازه نگینی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوجه مرغ پرپر شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. حالا دو عدد تخم مرغ را خوب هم زده و به سایر مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند و سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. بعد از آب شدن پنیر می‌توانید آن را مانند پیتزا برش دهید و سرو کنید.🍽 @mivhe71