eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک نون پنیر خوشمزه ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید بعد پنیر خامه و گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده...!!! mm.hafez @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نان تست ۴ عدد ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید) پیازچه ۳ عدد پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم شیر ۱/۳ لیوان طرز تهیه نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید. در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه. ashpazi.golchin ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪🍬شیرینی خرمایی🍬🍪 🌰خرما : ۳۵۰ گرم 🌰مغز گردو : ۱۵۰ گرم 🌰پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم 🌰روغن کنجد یا روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری 🍘روش تهیه🍘 برای تهیه شیرینی خرمایی ، ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. می توانیم گردو را به همراه خرما چرخ کنیم یا جدا نیم کوب کرده و به خرما اضافه کنیم. سپس مقداری پودر نارگیل و کنجد به خرما اضافه می کنیم. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. می‌توانیم مواد را به شکل دایره درست کنیم و در پودر نارگیل بچرخانیم.😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛🍛لوبیا پلو تبریزی 🍛🍛 🥗مواد لازم: 🔸برنج ۴پیمانه؛ 🔸لوبیا چشم‌بلبلی ۲ پیمانه؛ 🔸شوید تازه ۴ پیمانه؛ 🔸روغن جامد ۲ ق س؛ 🔸دارچین یک دوم ق س؛ 🔸کره ۷۵ گرم؛ 🔸زعفران دم کرده 🔸سینه‌مرغ ۱ عدد؛ 🔸پیاز ۱ عدد؛ 🔸کره ۱ ق‌س؛ 🔸آب‌مرغ ۲ پیمانه؛ 🔸آب‌جوش 🔸نمک و ادویه 🎈طرز تهیه:🎈 برای تهیه لوبیا پلوی تبریزی برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید. پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید. حالا به ترتیب و لایه‌لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید. مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستر تابه 🍗🍟 . . براي اين نوع سوخاري از سينه ي مرغ هم ميتونيد استفاده كنيد ،مقدار ادويه ها رو داخل توضيحات نوشتم،درست كنيد از طعم بي نظيرش لذت ببريد❤️ فيله مرغ ١ كيلو مواد مرينيت شير ١ و نيم پيمانه تخم مرغ ١ عدد سس تند ١ قاشق غ خ نصف ليمو نمك ١ قاشق مربا خوري فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري . مواد روكش 👇 ارد ٨٠٠ گرم نمك٢ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري پودر سير ١ قاشق چایخوری پاپريكا ١ قاشق چ خ . مرغ رو يك ساعت داخل يخچال بگذاريد تا هم سرد بشه و هم مواد به خوردش بره،اگر پولكي بيشتري دوست دارين ٢ بار مرحله سوخاري كردن رو تكرار كنيد ،ارد رو بعد از نصف كار الك كنيد،روغنتون حتما بايد داغ باشه