eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪🍬شیرینی خرمایی🍬🍪 🌰خرما : ۳۵۰ گرم 🌰مغز گردو : ۱۵۰ گرم 🌰پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم 🌰روغن کنجد یا روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری 🍘روش تهیه🍘 برای تهیه شیرینی خرمایی ، ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. می توانیم گردو را به همراه خرما چرخ کنیم یا جدا نیم کوب کرده و به خرما اضافه کنیم. سپس مقداری پودر نارگیل و کنجد به خرما اضافه می کنیم. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. می‌توانیم مواد را به شکل دایره درست کنیم و در پودر نارگیل بچرخانیم.😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛🍛لوبیا پلو تبریزی 🍛🍛 🥗مواد لازم: 🔸برنج ۴پیمانه؛ 🔸لوبیا چشم‌بلبلی ۲ پیمانه؛ 🔸شوید تازه ۴ پیمانه؛ 🔸روغن جامد ۲ ق س؛ 🔸دارچین یک دوم ق س؛ 🔸کره ۷۵ گرم؛ 🔸زعفران دم کرده 🔸سینه‌مرغ ۱ عدد؛ 🔸پیاز ۱ عدد؛ 🔸کره ۱ ق‌س؛ 🔸آب‌مرغ ۲ پیمانه؛ 🔸آب‌جوش 🔸نمک و ادویه 🎈طرز تهیه:🎈 برای تهیه لوبیا پلوی تبریزی برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید. پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید. حالا به ترتیب و لایه‌لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید. مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستر تابه 🍗🍟 . . براي اين نوع سوخاري از سينه ي مرغ هم ميتونيد استفاده كنيد ،مقدار ادويه ها رو داخل توضيحات نوشتم،درست كنيد از طعم بي نظيرش لذت ببريد❤️ فيله مرغ ١ كيلو مواد مرينيت شير ١ و نيم پيمانه تخم مرغ ١ عدد سس تند ١ قاشق غ خ نصف ليمو نمك ١ قاشق مربا خوري فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري . مواد روكش 👇 ارد ٨٠٠ گرم نمك٢ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري پودر سير ١ قاشق چایخوری پاپريكا ١ قاشق چ خ . مرغ رو يك ساعت داخل يخچال بگذاريد تا هم سرد بشه و هم مواد به خوردش بره،اگر پولكي بيشتري دوست دارين ٢ بار مرحله سوخاري كردن رو تكرار كنيد ،ارد رو بعد از نصف كار الك كنيد،روغنتون حتما بايد داغ باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوستالژی کودکانه ما👻 کنار یه فنجون چای تو هوای سرد می چسبه مواد لازم: شکر یک لیوان آب چهار ق س سرکه سفید دو ق س پسته،زرشک،زعفران،دانه هل،پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهيه : ابتدا شکر و آب و سرکه را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته و خود ظرف را تکان می دهیم تا شکر حل شده و به جوش بیاید داخلش قاشق نمی زنیم بعد داخل یک سینی تفلن را چرب کرده بعد که کمی شکر طلایی شد و حالت کف پیدا کرد آماده است نباید بذارید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه بعد اگر خواستید حالت سفید باشه حالت نواری ریخته روی سینی چرب شده و رویش دانه هل یا زرشک بپاشید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید و اگر خواستید رنگش زعفرانی باشه داخلش از پودر زعفران ساییده ریخته و به همون ترتیب حالت نواری ریخته داخلش خلال پسته یا هل یا نارگیل بریزید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید می تونید اگر براتون سخته اینجوری با قاشق چایخوری حالت پولکی تکی بریزید. shirini.deser ╭┄✵🍬🍒🍭🍊🍡✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد سفید 4 پیمانه، ماست چکیده 2/ 3پیمانه، شیر ولرم 1 پیمانه، روغن 1/ 3پیمانه. بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری. نمک 1 / 2 قاشق چایخوری ،، ،شیر ولرم وماست و روغن رو مخلوط کرده و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبه و یک ساعت استراحت میدیم وبعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به صورت مربع قالب میزنیم . مواد میانی خمیر: سینه مرغ 250 گرم( می تونید با سبزیجات,سویا ,یا گوشت قرمز جایگزین کنید) نمک و فلفل سیاه ، فلفل دلمه ای رنگی 3 عدد.پیازچه و ترخان 100گرم، خامه 50 گرم و آبلیمو کمی پنیر گودا 100گرم، سیر دو حبه ، زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال سینه مرغ را کمی تفت داده ونمک وفلفل و سیر کوبیده شده رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه را اضافه و بعد کمی تفت مجدد خامه و آب لیمو و ترخان رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بعد خنک شدن روی خمیر های قالب زده به همراه پنیر گودا قرار داده به فرم مثلثی پیچیده و رومال کرده و در فر با دمای 175 گذاشته تا پخته و رویشان طلایی شود @mivhe71