میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کباب_دیگی به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سی
#کباب_دیگی
به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید
@mivhe71
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویفر
🪴آرد گندم ۱پیمانه
🪴روغن مایع ۱/۲پیمانه
🪴پودر قند الک شده ۲/۳پیمانه
🪴وانیل نوک ق چ
🌺مواد لازم برای کارامل:
🪴شکر۱پیمانه
🪴کره۵۰گرم
🪴خامه۱۰۰گرم
🌺طرز تهیه:
در دوبرگ ویدیو گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم .
ابتداآرد رو۲۰دقیقه در حرارت ملایم تفت میدیم مدام هم میزنیم تا خامی آرد گرفته بشه بعد پودر قند رو اضافه ۵دقیقه دیگه هم میزنیم ودر نهایت وانیل رو اضافه وحرارت خاموش
🌺کارامل:
ابتدا شکر رو داخل تابه پهن ریخته رو حرارت ملایم دست نمیزنیم اجازه میدیم شکر خودش حل بشه بعد کره ودر نهایت خامه رو اضافه هم میزنیم بعد حرارت خاموش
🌺حالا یه نون میکادو روشو با کارامل پر میکنیم مجدد نون میکادو قرار داده فشرده میکنیم روشو با آرد تفت داده شده پوشش بعد نون میکادو واین رویه رو تکرار تا مواد تموم بشه بعد قشنگ فشرده میکنیم یه جسم سنگین به مدت چند ساعت قرار داده بعد امادست کافیه برش بزنیم نوش جان😋😍
حتما خامه به دمای محیط رسیده باشه وگرنه کارامل سفت میشه
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_پان_اسپانیا
موادلازم:
شیر:چهار لیوان(یک لیتر)
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: دوعدد
وانیل: کمی
پودر کاکائو: چهار ق غ
آردقنادی: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: دو ق غ
کره: ۵۰گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
بیسکویت پتی پور ساده وشکلاتی بقدارلازم
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب باهمزن بزنید بعد به ترتیب آرد وشیر نشاسته و پودرکاکائو اضافه کنید
ودرآخر هم کره هم دما اضافه کنید
و بزارید رو شعله گاز و مدام هم بزنید تا ته نگیره یا گلوله گلوله نشه
بعد از چندتا قل
شعله رو خاموش کنید تا کمی از حرارت بیفته و خامه ی هم دمای اتاق رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید
و داخل قالب مورد نظر سلفون بندازید و بیسکویت ها رو به کرم آغشته کرده و بصورت ایستاده بزارید و روی مواد هم کرم بکشید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده
بعد از قالب جدا کنید و روشو باصد گرم شکلات بن شده و صد گرم خامه که گاناش درست کردید روی دسر بریزید و بزاریددور دسر رو باهرچی دوست داشتید تزیین کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شامی_بدون_گوشت
#غذای_گیاهی
#گیاهخواری
من اومدم باز با یه غذای بدون گوشت دیگه
تقریبا یه مدل شامیه و با سس گوجه فرنگی سرو میشه همچین تا حدودیم من دراوردیه و خودمم برای اولین بار بود که درستش کردمو نتیجه اش خوب شد البته بعد تلاش بسیار برای به ثمر نشستن شامیش😅😅😅
خلاصه که این رسپی ای که میبینین همچین همینطوری راحت اینشکلی نشده و قبلش یه گندایی زده شده
حالا بگذریم، بذارین دستورشو بهتون بگمو از من میشنوین حتما درستش کنین که خوشتون میاد....
مواد لازم:
یکو نیم پیمونه لوبیا سفید پخته
یک پیمونه عدس پخته
یدونه تخم مرغ
یه قاشق غذاخوری رب گوجه
دو قاشق غذاخوری پیاز داغ
چهار تا گوجه فرنگی
یک مشت کوچیک جعفری
اول از همه لوبیا و عدس پخته رو میریزیم تو غذاساز تا تقریبا حالت خمیری پیدا کنن (لازم نیست کاملا پوره ای و یکدست بشن همین که چسبندگی پیدا کنن کافیه) بعد این مخلوطمون رو با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا شبیه مایه شامی یا کتلت بشه اگه به اندازه ی کافی چسبندگی نداشت یکمم آرد اضافه میکنیم
بعد به اندازه ی یه گردو ازشون برمیداریم گردشون میکنیمو یکمم فشارشون میدیم تا سطحشون صاف بشه و دو طرفشون رو سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن از ماهیتابه درشون میاریم و تو همون ماهیتابه رب و پیاز داغ رو با نمک، فلفل و هر ادویه ای دوست داریم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد من به جای نمکو فلفلو ادویه هم تو مایه شامی و هم تو سسش فقط ادویه خورشتی مگی ریختم که دوسشم داشتم
بعدش بهش گوجه هایی که پوست کندیم و خرد کردیم رو اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم تا گوجه ها یکم آب بندازن آخرشم یه لیوان آب اضافه میکنیم تا سسمون بپزه و وقتی سس یکم قوام اومد شامیامون رو بهش اضافه میکنیم تا شامیا هم مزه ی سس رو بگیرن و خورشتمون کم کم جا بیوفته و غلیظ بشه آخرشم جعفری خرد شده اضافه میکنیم بابت عطرش و تمام...
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71