eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ سه عدد آرد قنادی ۴قاشق غذاخوری سرپر پکینگ پودر یک قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم پیمانه ماست سفت دوقاشق سوپ خوری وانیل مقداری واما مواد شیره: شکر یک پیمانه آب نصف پیمانه چند دانه هل چند قطره آبلیمو گلاب یک چهارم پیمانه طرزتهیه: اول ازهمه شیره رو درست کنین. که دستور شیره رو بارها پست کردم.بذارین سرد شه تخم مرغ هاو وانیل رو باهمزن بزنین تا کشدار و‌کرمرنگ بشه روغن مایع و‌ماست و‌اضافه کنین و‌خوب مخلوط کنین ودرآخر مخلوط آرد و‌پکینگ پودر رو که الک کردینو اضافه کنین وباهم مخلوط کنین قالبتونو چرب کنین من از تک نفره سیلیکونی استفاده کردم که این مواد شش تارو کامل پرکرد موادو بریزین توش و در فر دمای ۱۸۰.بمدت ۳۰دقیقه بپزه.بعد پخت شیره سرد شده روبریزین روش ویساعت استراحت بدین بعد از قالب خارج کنین نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو عدد تخم مرغ دو تا سه قاشق ماست دو قاشق آرد نانوایی نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر دارچین و پودر گردو برای رول کردن شیره بار یا شیره مربا یا شیره ی انگور تخم مرغ و ماست و آرد و بیکینگ پودر رو هم بزنین یه مایع تقریبا شل میشه و بریزین توی تابه دو طرفه که از قبل توش روغن ریختیم و گرم شده با قاشق پهن کنین دو طرفش رو خوب سرخ کنین و شیره بار رو بریزین روش تا به خورد خاگینه بره خاگینه رو بندازین توی سینی و روش دارجین و پودر گردو بزنین و محکم رول کنین و با چاقوی اره ای برش بزنین @shirini71