eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج قالبی با ته دیگ کنجدی😍 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سیب زمینی رو پوست بگیرید وبرش بزنید قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید وته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی به آرامی برنج روش بریزد .هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید. کنجد حتما خام باشه ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم 🔹تخم مرغ هم دما شده ۱عدد 🔹خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری 🔹آب ولرم نصف پیمانه 🔹شکر یک قاشق مربا خوری 🔹نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره 🔹شیرنصف پیمانه 🔹روغن۵قاشق غذاخوری مایع 🔹آرد اندازه نیاز ♨️طرز تهیه خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه ۱۰تا یک ربع بمونه پف کنه. بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه. خمیر ک آماده شد روشو میپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه. مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه. من ی پیاز متوسطو با ۴۰۰گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تفت دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید .فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید. دمای فررو ۲۰۰بمدت یک ربع شایدم یکم بیشتر درآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: دو عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنم وابشو ميگيريم بعد حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده ویک نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ويا هر ادویه ای که دوست دارین اضافه میکنیم من پودر تخم گشنیز هم میریزم (راستی من اصلا تخم مرغ نمیزنم) بعضی وقتا یه حبه سیر هم رنده میکنم و دو قاشق آرد نخودچی میریزم وحسابي ورز میدیم دو بعد یک تا دو ساعت بهش استراحت میدیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم،نوووووش جااااااانتون حتما آب سیب زمینی و پیاز و بگیرید خیلی نازک درست نکنید که میسوزه یا خیلی کلفت درست نکنید که مغز پخت نمیشه اگر مواد استراحت کنه مزش خیلی بهتر میشه پیاز و جعفری خرد شده کنار کتلت خیلی مزه میده 😋امتحان کنید ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کوکوی کدو پنیری🍓 ۳ عدد کدوی رنده شده  متوسط یک دوم قاشق چای خوری نمک فلفل سیاه به میزان لازم یک عدد تخم مرغ ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری یک قاشق روغن مایع 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 @mivhe71