صبحانه پنیری
نان تست / نان جو
پنیر گودا / چدار / پراتو / پستو / کممبر
گوجه فرنگی و سبزی و زیتون
جوانه ماش / شبدر / یونجه
نیمرو / تخم مرغ آب پز و عسلی
چای / شیر و.....
پنیرهای مختلف رو به اشکال دلخواه برش بزنید و روی نون تست بذارید و با استفاده از تخم مرغ آبپز و نیمرو و گوجه گیلاسی و سبزی و زیتون و جوانه و هر خوشمزه دیگه ای تزیین کنید و کنار چای و شیر و نوشیدنی دلخواهتون سرو کنید.
@mivhe71
#توپك_سيب_زميني
سيب زميني ابپز ٤ عدد
تخم مرغ ٢عدد
جعفري خرد شده ١ ق غ
تردديلاي پنيري خرد شده ٢ ق غ
نمك فلفل به مقدار لازم
پنير پيتزا
ارد سوخاري
ارد سفيد
سيب زميني ابپز رو رنده ميكنيم يك عدد تخم مرغ جعفري خرد شده و نمك و فلفل رو بهش اضافه ميكنيم و مواد رو باهم مخلوط ميكنيم
تردديلا پنيري رو خرد ميكنيم و به
موادمون اضافه موادتون اصلا نبايد چسبناك باشه كه نشه توي دست گردش كرد تردديلاي پنيري كه ميريزيم باعث ميشه چشبندگيش كم بشه و راحت توي دست گرد بشه پس اگر بيشتر نياز يود بيشتر بريزيدحالا از موادمون يك قاشق برميداريم و تو دستاي قشنگمون بازشون ميكنيم و يك تيكه از پنير پيتزامون ميزاريم وسط و گردشون ميكنيم حالا مواد رو به ترتيب داخل ارد ، تخم مرغ ، پودر سوخاري ميزنيم و حالا در روغن داااغ سرخشون ميكنيم
@mivhe71
این قیمه بادمجون ژیگولی من
اول بادمجونامو شطرنجی کردم سرخ کردم برنجموکه ازشب قبل خیس کرده بودم رو آمادش کردم و گذاشتم دم بکشه و لپه هامو با کمی آب و زردچوبه رو حرارت گذاشتم که بپزه و بعدبا لیمو عمانی پودرشده و زعفران و آبلیمو و نمک و یک عدد عصاره گوشت مزه دارش کنم سیب زمینی هامو که نرم شدن به شکل گل فرم دادم و با خلال دندون فیکس دادم و تو روغن سرخشون کردم بادمجونهای سرخ شده رو یه برش کوچیک بهشون دادم و چندقاشق از لپه مزه دار شدمو داخل چاک بادمجون ها ریختم و گوشت های چرخ کرده ام رو که قبلا قلقلی کرده بودم و سرخشون کرده بودم رو بادمجون ولپه گذاشتم و یه سس از رب گوجه فرنگی و روغن و زعفران و نمک درست کردم و روشون دادم و چنددقیقه ای گذاشتم تو فر
@mivhe71
#دسر_سیب_ژله_ای
مواد اولیه
پودر ژله (به رنگ دلخواه) 1 بسته
سیب گلاب به تعداد افراد
آب 2 لیوان برای هر بسته ژله
😍طرز تهیه
پودر ژله را در آب حل کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید.
وقتیکه آب و ژله جوش آمد سیب ها را که از قبل پوست کنده به صورت درسته در آن گذاشته و روی حرارت ملایم میگذاریم.
در قابلمه را نیمه بسته بگذارید و در حین پخت چند بار سیب ها را جابه جا کنید تا همه جای آنها به صورت یکدست رنگ بگیرند
فقط موقع جوشاندن سیبها مراقب باشید که یک طرفش نرم نشه شکلش رو از دست بده . مدام حرکتش بدین تا هم همه جاش رنگ بگیره هم بد فرم نشه.
بقیه مایع هم که تو قابلمه مونده موقع سرو قاشق قاشق بریزین روی سیبها
بسیار خوشمزس امتحان کنین
(تقریبا مزه ی کمپوت سیب رو میده ولی چند برابر خوشمزه تر😋)
🍇 @mivhe71