#یتیمچه_کدو
ابتدا دوعد پیاز متوسط رو خلالی میکنیم و سرخ میکنیم بعد کدوخورشتی یا بادمجان رو نگینی خرد میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم. بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم بعد روش اب میریزیم و میذاریم تا بپزه. میتونید سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید. یا کمی آبغوره یا غوره یا کمی رب گوجه من اینبار اول گوجه رو ریختم بعد کدو و بقیه مراحل میتونید هم با نون و هم با برنج سرو کنید من کدو رو با پوست استفاده میکنم
@mivhe71
#حلوای_نونی
@mivhe71
آرد: یک لیوان ، آب: یک لیوان، شکر: یک لیوان سرخالی، روغن و کره: از نصف لیوان کمتر، گلاب:نصف لیوان،کمی زعفران و هل
✌️اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته،آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا بوی خامی آرد بره و کمی کرم رنگ بشه،بعد مخلوط کره و روغن روبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم،شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ،بعداز روی حرارت برداشته مابین نونامیذاریم.
#شامی_کباب_سویا
#شامی_گیاهی
#گیاهخواری
#سویا
1 فنجان سویا خیس خورده که کاملا" آبش گرفته شده
1 و1/2 فنجان برنج پخته
6-8 ق غ روغن بادام زمینی یا کانولا
4 عدد پیازچه ریز خورد شده
1/2 ق غ زنجبیل رنده شده
2-3 پر سیر ریز خورد شده
2 عدد هویج کوچک رنده شده
2 عدد فلفل سبز تند ریز خوردشده
4 ق غ گشنیز تازه خوردشده
2 ق غ نعناع تازه خوردشده
2 ق چ گرام ماسالا یا ترکیب پودر کاری و تخم گشنیز و زیره و دارچین و هل
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
1 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل
سویا رو در آب جوش خیس میکنیم و بعد کاملا" می چلونیم و آبش رو کامل می گیریم.
سویای خیس خورده رو با برنج در غذاساز مخلوط و تقریبا" درشت خورد می کنیم.
2 قاشق روغن در تابه می ریزیم و پیازچه، زنجبیل، سیر، هویج و فلفل سبز رو
3-4 دقیقه تفت می دیم.
سبزیجات سرخ شده و بقیه مواد رو به مخلوط برنج و سویا اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم.
اگر خمیر به اندازه کافی سفت نبود کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم.
از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. هر طرف حدود 2 دقیقه.
نکته: خمیر آماده شده رو میشه تا 3 روز در ظرف پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد.
@mivhe71
#حلوا شیرعسلی 😋
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
✍ مواد لازم :
نصف قوطی شیرعسلی
رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
ارد یک لیوان
کره دە گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل و زعفران به میزان لازم
گردو خرد شده نصف پیمانه
🥣 طرز تهیه:
رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
@shirini71
#پیش_غذا
#فینگرفود
#نرگسی_اسفناج
طرز تهیه :
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
قارچ
و کمی روغن
همه مواد بجز قارچ را مخلوط می کنیم و قالب فنجانی را چرب کرده مواد را تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم.در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه
@shirini71
#دسر_دیلایت_انبه_قالبی
✍چی لازم داریم؟
شیر 2 لیوان
شیرعسلی 1 قوطی
ژله انبه دوبسته
انبه رنده شده 1 لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکوییت پتی بور مینو پودر شده 1/2 لیوان
✍چطوری درست کنیم؟
ابتدا دو لیوان شیر و شیرعسلی را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گاز مخلوط می کنیم.
در این فاصله ژله انبه رو با یک چنین لیوان آبجوش بن ماری کردم و
وقتی شیر و شیرعسلی با هم کاملاً مخلوط شده و گرم شد از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تایکدست شود.
حالا پوره انبه و وانیل و ژله بن ماری شده و بیسکوییت پتی بور مینو پودر شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.دسر آماده شده را داخل ظرفی مناسب یا قالب ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خودش رو بگیره.
❗️دردستوراصلی دوق پودرژلاتین با مقداری شیر بن ماری میشود.
❗️من برای تعدیل شیرینی دسر، بیسکویت کاکائویی زدم وباپودرش تزیین کنید