eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر پنیری-ژله ای آبی لایه اول: 20 عدد بیسکوییت لیدی فینگر بقیه لایه اول: 1 بسته ژله آبی کمرنگ، مکعبی ببرین بعد از بستن بقیه لایه اول: 500 گرم پنیر ماسکارپونه، در دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری پر، شکر 2 بسته ژله لیمویی که داخل 250 میلی لیتر آب جوش حل کردین و بعد پنیر و شکر رو اضافه کردین و هم زدین لایه دوم: 2 بسته پودر ژله آبی کمرنگ 500 گرم شیر غلیظ شده، که یکم گرم کردین تا ژله ها توش حل شن بعد با درجه بالای همزن 3 دقیقه زدین تا یجورایی فرم بگیره لایه سوم: 300 گرم خامه پرچرب 30 % 2 بسته پودر کرم شانتی 1ونیم قاشق غذاخوری شکر، که همشو با همزن اونقدر میزنین تا فرم بگیره میتونین برای اینکه سفتتر شه، در 1/4 پیمانه آب، 1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و اضافه کنین، بعد ازینکه ولرم شد با مرنگهای کوچولوی آبی تزیین کنین برای یک ظرف 25 در 35 سانتیمتری هرلایه باید نه اونجور سفت شه که لایه ها جداشن، نه شل باشه که مخلوط شن اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم طرز تهیه بدون سرکه مواد لازم: خیار ریز قلمی2 کیلوگرم برگ کرفس200 گرم شوید200 گرم ترخون200 گرم سنگ نمک1 کیلو گرم سیر4 حبه فلفل سبز تند4 عدد زاج سفیدیک تکه به اندازه نخود طرز تهیه: برای تهیه خیارشور فوری ابتدا سبزیجات و خیارها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کامل خارج شود در غیر این صورت خیارشور کپک می‌زند.لازم نیست سبزی‌ها را خرد کنید. آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. تقریبا به ازای هر 15 لیوان آب، یک لیوان سنگ نمک خردشده استفاده می‌شود. در انتها، زاج سفید را هم داخل آب نمک در حال جوش بیندازید.وقتی حل شد، از روی گاز بردارید.خیار و سبزی‌ها را لایه لایه داخل ظرف تمیز دردار ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید.ترکیب آب و نمک را روی آن‌ها بریزید تا جایی که ظرف پر شده و روی خیارها را کاملا بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جایی قرار دهید تا جا بیفتد. نکته: مدت زمان آماده شدن بستگی به دمای هوا دارد. هرچه هوا گرمتر، زمان آماده شدن‌ خیارشور هم کمتر. دمای آب و نمکی که روی خیار شور ریخته می‌شود بسیار مهم است. ای این آب باید گرم (ولرم) باشد یعنی نه خیلی داغ نه خیلی سرد!  دلیل استفاده از سنگ نمک این است که با استفاده از نمک معمولی، احتمال نرم‌شدن خیارها زیاد خواهد بود که این به هیچ وجه مطلوب نیست. ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید 😊 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده کیک ویژه یلدا😋😍 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین کیک مرغ