#سوتلاچ
👩🍳مواد لازم
۱ لیتر شیر
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ لیوان شکر
کمی وانیل
۱ فنجان برنج
#طرز_تهیه
۱. برنج رو خوب میشوریم و آبشو دور میریزیم. برنج رو توی قابلمه میریزیم و روش آب اضافه می کنیم تا آب ۱ الی ۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج بیاد.
بعد برنج رو می پزیم تا کامل نرم بشه. اگر دیدین برنج آبشو کشید و هنوز کامل نرم نشده بود می تونید کمی هم آب بهش اضافه کنید.
۲. بعد از اینکه برنج آبشو کمی کشید و کامل نرم شد بهش شیر داغ اضافه می کنیم و با برنج می جوشونیمش و مداوم هم می زنیم تا ته نگیره.
۳. بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم حدود ۴۰ دقیقه می پزیمش.
و مداوم هم می زنیم تا ته نگیره.
(اگر دیدین دسرتون سفت شد می تونید کمی هم شیر داغ بهش اضافه کنید)
۴. بعد شکر و وانیل رو اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگه دوباره می جوشونیمش.
۵. اگر دیدین سوتلاچ تون غلیظ نمیشه می تونید ۱ قاشق غذاخوری نشاسته رو توی آب کامل حل کنید و به دسر اضافه کنید و کمی هم اجازه بدین بجوشه و شعله رو خاموش کنید.
۶. بعد از آماده شدن دسر توی ظرف سرو می کشیم و میذاریم خنک بشه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#سینه_مرغ_و_قارچ_و_گوجه
سینه مرغ
قارچ🍄
پیاز
گوجه🍅
فلفل دلمه ای. رب. نمک. زعفران . یا زرد چوبه.
#طرز_تهیه
سینه مرغ رو برش میزنیم مزه دارش میکنیم بعد لابه لای برشها قارچ و گوجه میزاریم بعد از تمام شدن این کار توی مایتابه میچنیم کمی روغن یا کره میزنیم روی سینه مرغ رو نمک وزعفران میزنیم وبعد یه پیاز کنارش خورد میکنیم ویه دونه فلفل دلمه ای خورد میکنیم وبعد یک لیوان آب اصافه میکنیم جوش که اومد زیرش رو کم میکنیم و بعد جدا گونه یه قاشق رب رو تفت میدیم با نمک وزردچوبه توی آب مرغ میریزیم وکمی هم روی سینه مرغ ویه قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 بهش اضافه میکنیم....نکته اینکه فلفل دلمه ای رو بر حسب سینه مرغ اضافه کنید اگرم کم بود سینه مرغ یه نصفه کافیه اگر زیاد بود یک دونه کامل.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71