#پودرلبو خانگی
لبو خام رو پوست گرفته و مثل من با رنده ورقه های نازک بزنید، یا رنده درشت کنید و یا حتی با چاقو بُرش بزنید (هر چی ضخامتش کمتر باشه، طبیعتا زودتر خشک میشه)لبو رو داخل یه سینی فلزی پخش کنید (روی هم قرار نگیرن) و بذارید روی بخاری تا حسابی خشک بشه (برای من دو روز طول کشید) میتونید همون جوری به شکل لبوی خشک نگه داری کنید و میشه آسیابش کرد؛ من آسیاب کردم پودر لبو رو داخل شیشه مناسب در یخچال نگهداری کنید، بعد به هر میزانی که لازم دارید با مقدار جزئی آبجوش خیس کنید تا کمی نرم شه و زودتر رنگشو پس بده بعد صاف کرده و استفاده کنید.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
👩🏼🍳 کدبانوهای عزیز میتونید کلم رو به جای چاقو 🔪با یک پوست کن تیز خرد کنید 😉
اگه برای سالاد، کلم ریز احتیاج دارید میتونید کلم رو رنده کنید 👌
#سالاد_ماکارونی
👇🏽👇🏽👇🏽
ماكاروني پخته + خيار و هويج خرد شده + كاهو خرد شده + زيتون + فلفل دلمه رنگي خرد شده +خيارشور خرد شده ( سبزيجات به دلخواه اضافه كنيد ) … همه را با هم مخلوط كنيد و سس اضافه و مخلوط كنيد .
سس : دو پيمانه ماست + سه قاشق غذاخوري پنير خامه اي يا مايونز + دو ق ارده + نمك + آبليمو همه را در مخلوط كن ريخته و ميكس كنيد.
👉🏽 @mivhe71
#رول_سوخاری
یک بسته نون تست/ژامبون/پنیر ورقه ای/۲تا تخم مرغ/نصف فنجان شیر/پودر سوخاری
.دور نون رو برش میزنیم با وردنه نازکش میکنیم ی تیکه ژامبون و پنیر (ژامبون و پنیر رو نواری برش میزنیم)میذاریم لبه ی نون و خیلی آروم رول میکنیم میزنیم داخل مخلوط شیر و تخم مرغ ک خیلی خوب هم زدیم و بعد تو ارد سوخاری میغلطونیم.میذاریم نیم ساعت توی فریز می مونه و بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم.
👉🏽 @mivhe71