eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر : کره به دمای محیط رسیده: 125 گرم شکر: یک لیوان ارد 2.5 لیوان بیکینگ پودر نصف ق غ تخم مرغ: دو عدد مواد رویه اسلایس: کره ذوب شده : 200گرم شکر یک لیوان اب.نصف لیوان گردو یا فندوق خرد شده : 400 گرم وانیل نوک ق چ مارمالاد میوه دلخواه ((من دو رنگ استفاده کردم توت فرنگی و زردالو)) دوستان گلم کف سینی 20 ×30 کاغذ روغنی بندازید بعد در یک کاسه ایی همه مواد خمیری رو باهم مخلوط کرده در قالب بریزید با لیسک به اطراف و کنارهای قالب خوب پهن کنید. مارمالاد میوه دلخواه را با قاشق روی خمیرتون پهن کنید . در یک کاسه دیگر مواد رویه رو باهم مخلوط کرده و روی مارمالاد بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید . بعد از اینکه از فر خارج کردید برش بزنید و در کپسول قرار دهید .‌ 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين اسنک ها به حدی ترد و خوش‌مزه هستن‌ که هر چی بگم بازم کم‌ گفتم‌، پس حتما اين پست‌ رو ذخيره کنين تا در فرصت مناسب درستش کنین 👌👌 مواد لازم: تخم‌ مرغ:1 عدد شير: نيم ليوان جعفري: به‌ ميزان لازم پنير سفيد: 100 گرم‌ پنير پيتزا: 100 گرم‌ آرد: 2و نيم ليوان بیکینگ پودر: 2 ق چ نمک: 1ق چ طرز تهیه کاملآ تو فيلم مشخصه فقط نکته‌ ی مهم‌ اینه که خمیر نیاز به استراحت‌ نداره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات-مغزدار _خونگی ابتدا پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کردم (من شیر عسلی رو خودم درست کردم) و به شکل خمیر درآوردم بعد تو قالب کمی شکلات ذوب شده ریختم بعد اینکه گرفت از اون خمیر نارگیل ریختم و بعد دوباره روش شکلات ریختم گذاشتم یخچال تا بگیره (میتونید وقتی شکلات زیرش ریختین همون موقع هم خمیر رو هم بریزین مشکلی پیش نمیاد). پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه. @mivhw71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودرنارگیل چرب ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۸۰ گرم پودرقند ۴ق غ پر(بیشتر هم میتونین بزنین) شیر عسلی دوقاشق غذاخوری (به دلخواه) در ظرفی خامه و پودرقند رو باهمزن ۳الی۵دقیقه بزنین تا حجم بگیره.همزن رو کنار گذاشته و پودرنارگیل رو در چندمرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگ داده تا بحالتی برسد ک کاملا با دست قابل فرم دادن باشد.بعد شیرعسلی رو اضافه کنید. حالا توپ هایی ب اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل بغلتونین تا ظاهر زیباتری داشته باشه. من داخلش گردو خرد شده گذاشتم .بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا