میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#اسلایس_گردو
مواد لازم برای خمیر :
کره به دمای محیط رسیده: 125 گرم
شکر: یک لیوان
ارد 2.5 لیوان
بیکینگ پودر نصف ق غ
تخم مرغ: دو عدد
مواد رویه اسلایس:
کره ذوب شده : 200گرم
شکر یک لیوان
اب.نصف لیوان
گردو یا فندوق خرد شده : 400 گرم
وانیل نوک ق چ
مارمالاد میوه دلخواه ((من دو رنگ استفاده کردم توت فرنگی و زردالو))
دوستان گلم کف سینی 20 ×30 کاغذ روغنی بندازید
بعد در یک کاسه ایی همه مواد خمیری رو باهم مخلوط کرده در قالب بریزید با لیسک به اطراف و کنارهای قالب خوب پهن کنید.
مارمالاد میوه دلخواه را با قاشق روی خمیرتون پهن کنید .
در یک کاسه دیگر مواد رویه رو باهم مخلوط کرده و روی مارمالاد بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید .
بعد از اینکه از فر خارج کردید برش بزنید و در کپسول قرار دهید .
🍔 @mivhe71
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين اسنک ها به حدی ترد و خوشمزه هستن که هر چی بگم بازم کم گفتم، پس حتما اين پست رو ذخيره کنين تا در فرصت مناسب درستش کنین 👌👌
#اسنک_پنیر_جعفری
مواد لازم:
تخم مرغ:1 عدد
شير: نيم ليوان
جعفري: به ميزان لازم
پنير سفيد: 100 گرم
پنير پيتزا: 100 گرم
آرد: 2و نيم ليوان
بیکینگ پودر: 2 ق چ
نمک: 1ق چ
طرز تهیه کاملآ تو فيلم مشخصه فقط نکته ی مهم اینه که خمیر نیاز به استراحت نداره
شکلات-مغزدار _خونگی
ابتدا پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کردم (من شیر عسلی رو خودم درست کردم) و به شکل خمیر درآوردم بعد تو قالب کمی شکلات ذوب شده ریختم بعد اینکه گرفت از اون خمیر نارگیل ریختم و بعد دوباره روش شکلات ریختم گذاشتم یخچال تا بگیره (میتونید وقتی شکلات زیرش ریختین همون موقع هم خمیر رو هم بریزین مشکلی پیش نمیاد).
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.
@mivhw71
#شیرینی_برفی
پودرنارگیل چرب ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۸۰ گرم
پودرقند ۴ق غ پر(بیشتر هم میتونین بزنین)
شیر عسلی دوقاشق غذاخوری (به دلخواه)
در ظرفی خامه و پودرقند رو باهمزن ۳الی۵دقیقه بزنین تا حجم بگیره.همزن رو کنار گذاشته و پودرنارگیل رو در چندمرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگ داده تا بحالتی برسد ک کاملا با دست قابل فرم دادن باشد.بعد شیرعسلی رو اضافه کنید.
حالا توپ هایی ب اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل بغلتونین تا ظاهر زیباتری داشته باشه.
من داخلش گردو خرد شده گذاشتم
.بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه.
@mivhe71