#ژله_اب_نباتی
🌟🌟🌟🌟🌟
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد یک چهارم لیوان
نی پلاستیکی به مقدار لازم
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.مرحله ۲ – آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.مرحله ۳ – ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.مرحله ۴ – نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری كنيد.از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
مقدار ژله آب نباتی بسته به قالب و تعداد ژله استفاده شده دارد.
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@mivhe71
کباب دیگی اونم از نوع خیس😍😋
گوشت با پیاز رنده شده وکمی نمک وفلفل وزعفرون مخلوط کردم بعد از یک ساعت به اندازه های کوچیک تو دستم شکل دادم وتو تابه گذاشتم بعد از این که اب گوشت کشیده شد با کمی کره تفت دادم ویه سس خوشمزه درست کردم وکباب ها را داخل سس گذاشتم وبعد از یک ربع حرارت را خاموش کردم واما سس یکی دو قاشق رب را با روغن کمی تفت دادم دو حبه سیر (اگه دوست دارید)را ریز خرد کردم وبه رب اضافه کردم ،نمک وفلفل وزردچوبه وکمی آویشن اضافه کردم وبعد از کمی تفت چندتا گوجه رنده شده را هم افزوده ویک استکان اب جوش هم اضافه کردم
@mivhe71
خیار رو بصورت ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
نمک رو داخل سرکه حل کنید و برشهای خیار رو با این ترکیب مزه دار کنید.
داخل میوه خشک کن بچینید و بعد از آماده شدن از طعم جدید یک چیس میوه ای لذت ببرید.( اگه میوه خشک کن نداریید یا تو آفتاب داغ یا تو فر داغ که درش نیمه بازه خشک کنید)
#چیپس_خیار
#تزیین_میز
#تزیین_میزمزه
@mivhe71
#شیرینی_شطرنجی_تابه_ای
#شیرینی_تابه_ای
#شیرینی_بدون_فر
امروز آموزش این شیرینی شطرنجی های خوشمزه رو داریم که تو دهن آب میشه بدون فر و کره و شیر و همزن درست میشه 😋😍
❌میتونید تمامی مواد و نصف کنید و داخل یه تابه بپزید
موادلازم :
آرد سه بار الک شده قنادی ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
شکر ۱۹۰ گرم
بکینگ پودر ۱۶ گرم
تخم مرغ متوسط ۵ عدد هم دمای محیط
وانیل یک پاکت ۸ گرم
نمک یک پینچ
روغن ۱۹۰ میلی لیتر یا ۱۹۰ گرم
دو ق.غ پودر کاکائو
❌حتما آرد و کم کم اضافه کنید آرد زیادی باعث میشه شیرینی خشک تری داشته باشین
❌حتما با دست تمیز چسبندگی خمیر و چک کنید
❌میتونید همه ی مواد و نصف کنید
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی شکر و تخم مرغ هم دمای محیط
و با هم مخلوط کنید 🌸
وانیل و نمک و روغن و اضافه کرده و با هم میکس کنید 🌸
آرد سه بار الک شده و دو پاکت بکینگ پودر و اضافه کرده 🌸
حتما آرد و کم کم اضافه کنید وقتی که به غلظت فیلم رسید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید🌸
و به نصف خمیر آرد اضافه کنید خمیر خیلی نرمی حاصل میشه که به دست نمیچسبه از اضافه کردن آرد زیادی پرهیز کنید 🌸
به نصف بقیه ی خمیر دو ق.غ پودر کاکائو اضافه کنید و کمی آرد اضافه کنید که به قوام فیلم برسه
خمیر ها رو به ۴ قسمت تقسیم کنید🌸
و داخل تابه کاغذ روغنی بذارید و خمیر و لوله کرده و به ترتیب وانیلی و شکلاتی کنار هم بچینید 🌸
و قسمت بالایی هم طوری بچینید که روی خمیر شکلاتی پایینی خمیر وانیلی قرار بگیره🌸
با چنگال سوراخ کنید که شیرینی زیاد پف نکنه
روی شعله ی کم قرار داده و از دم کنی استفاده کنید 🌸
بعد ده دقیقه نهایت ۱۵ دقیقه وقتی که طلایی شد ظرف دیگه رو برگردانید تا پخته و طلایی شه
عسل یا شربت بار یا مربا زده و پودر نارگیل بریزید و به دلخواه برش بزنید 🌸
نوش جان 😘
ashpazi_modern_sama
@shirini71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_موزاییکی_گل_رز
مواد لازم:
قالب سیلیکونی گل رز
برای پوشش بیرونی:
۱ بسته شکلات تلخ
۱ بسته شکلات شیری
۱ بسته شکلات کاراملی
برای مواد داخلی:
۱ و نیم بسته بیسکویت پتی بور
۱ فنجان شیر
۵۰ گرم کره
۵۰ گرم شکلات شیری
۱ و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق غذا خوری شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
اول از همه ، برای اینکه روی قالب خود را با شکلات بپوشانید، شکلات هایی را که با روش بن ماری ذوب کرده اید، تا نصف قالب سیلیکون بریزید. صبر کنید تا قالب برای مدت ۱۰ دقیقه در یخچال منجمد شود. کره را ذوب کنید تا مواد دیگر درست شود. شیر ، شکر ، کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه شکلات را به مواد اضافه کنید و آن را روی بیسکویت های خرد شده بریزید. هم بزنید تا یکدست شود و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس قالب سیلیکون را از یخچال درآورده و مواد را روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید آنها را از قالب خارج کرده و میل کنید.
@mivhe71