eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین الویه به صورت چهل تیکه الویه رو با هر روشی که دوست داشتیم درست میکنیم بعد اون رو به شکل مربع صاف میکنیم و یا توی قالب مربعی کیسه فریزر پهن میکنیم ، الویه رو داخل اون میریزیم و یک ساعت توی یخچال میذاریم بعد به ظرف سرومنتقل میکنیم بعدطرح و خطوط اصلی روی اون رو با نوک چاقو مشخص میکنیم . روی خطوط رو با پوست خیار می پوشونیم این طرح ها میتونه منظم و یا نامنظم باشه هر طور که دوست داریم بعد داخل اونها رو به این شکل پر می‌کنیم  قسمت های بنفش، کلم بنفشه رنده شده قسمت های نارنجی هویج رنده شده قسمتهای سبز نخود فرنگی پخته و چرخ شده قسمت زرد سس مایونز رنگ شده با زعفران . خطوط سفید به شکل دوخت روی پوست خیار ها رو هم با سس مایونز و ماسوره حروف نویس میکشیم . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا فصلش تموم نشده بجنبید درستش کنید.و پاییز و زمستون ازش استفاده کنید. توت سفید.........یک کیلو شکر .............750گرم زعفران..........مقداری پودر هل........نصف ق چ ابتدا توت ها رو تمیز کرده و میشوریم.وبعد داخل ظرف ریخته و لابلاش شکر میپاشیم و حدود 24ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا شکر بخورده توت ها بره و آب بندازه.بعد با همون آب خودش و مقداری زعفران سائیده شده و نصف ق چ پودر هل میزاریم بجوشه البته با حرارت ملایم تا قوام بیاد و به غلظت مناسب برسه.لطفا نزارید زیاد سفت بشه.آخرای پخت دو ق غ آبلیموی تازه توش بریزید و بعد از یکی دو قل خاموش کنید حدودا یکساعت طول میکشه تا آماده بشه. 🔵اصولن واسه مربا وزن شکر با وزن خالص میوه برابره ولی چون توت خیلی شیرینیه مقدار شکر رو ی مقدار کم میکنیم. 🔵حرارت رو اگه زیاد کنید مربا شکرک میزنه پس حتمن حرارت ملایم باشه. 🔵اگه مرباتون شکرک زده بود کافیه کمی آب جوش و آبلیمو اضافه کنید و بزارید یکی دو قل بزنه شکرک برطرف میشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر طالبی 🍈🍈🍈 مواد لازم: پودر ژله‌ى طالبی.............١ بسته پوره‌ى طالبی..............٣/٤ لیوان آب جوش...................٣/٤ لیوان بستنی وانیلی یا شیر یا خامه............١/٢ لیوان . . طرز تهیه: پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود. بستنی را درون آب طالبی بریزید. زمانی که ژله‌ی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید. مى توانید همه‌ی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید. اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید. مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🥐كره 150 گرم زرده تخم‌مرغ 3 عدد وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری خامه ساده 250 گرم آرد 400-450 گرم پودر شكر (اضافی) به میزان لازم 🥐مواد لازم میانی گردو آسیاب‌كرده 120 گرم پودر شكر 100 گرم دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری سفیده تخم‌مرغ1 عدد كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خامه را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. سپس سه‌چهارم از آرد را درون مایه بریزید و باقیمانده آن را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اینك هر بار گلوله‌هائی به اندازه نارنگی، از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و دایره‌هایی به قطر 23 سانتیمتر از آن ببرید. حال هر دایره را به 13 مثلث هم اندازه تقسیم كنید و روی قائده هر مثلث تكه‌ای از مواد میانی بگذارید و به طرف رأس مثلث، رول كنید. خمیرهای پیچیده را در سینی چربكرده شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید. ‌روش تهیه مواد میانی: ‌گردو، پودر شكر و دارچین را در كاسه مناسبی بریزید. سفیده تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا كف كند و آن را كم‌كم به مخلوط گردو بیفزائید تا به شكل خمیر درآید. سپس خمیر فراهم كرده را رول كنید و به تكه‌های كوچك ببرید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا