eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
آرد:600گرم پودر شکر:500گرم کره:350گرم(یا نصف کره و روغن صاف) وانیل:1/4ق چ پودر هل:1ق چ زنجبیل:2ق چ پودرکاکائو:2ق س دارچین:2ق س زعفران دمکرده غلیظ:2ق س آرد را در تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته و عطرش بلند شود.دقت کنید  که رنگ آرد نباید تغییر کند(من نیم ساعت روی حرارت خیلی کم تفت دادم.)سپس از روی حرارت  برداشته میگذاریم سرد شود بعد از الک رد میکنیم. کره و پودرشکرالک شده+وانیل+پودر هل و زنجبیل راافزوده و مخلوط میکنیم.(خمیر انسجام کافی ندارد) خمیررااز چرخ گوشت رد میکنیم.(رنگ خمیر بعد از چرخ کردن روشن میشه) مواد را 3قسمت کرده یک قسمت را با پودر کاکائو ودارچین مخلوط کرده و قسمت دیگر را با  زعفران دمکرده و بقیه مواد را سفید نگه میداریم. من مواد رو به 3قسمت مساوی تقسیم نکردم قسمت سفید رو بیشتر گرفتم چون اگه  وسط کار یکی از خمیرای رنگی کم اومدخمیر سفید رو میشه با کاکائو و زعفرون رنگی کرد اما  خمیر کاکائویی رو نمیشه زرد کرد) مواد را دوباره از چرخ عبور داده(اول قسمت سفید بعد زعفرانی و درآخر هم خمیر کاکائویی) خمیر زعفرانی بعد از چرخ کردن منسجم نیست. ::::مراحل تهیه حلوای شطرنجی:::: حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز میکنیم. دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض 1سانتی متربرش می دهیم. قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک  بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با  برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب میکنیم. ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار میدهیم. ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای) اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش میپیچیم. حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش میزنیم. bluelife29 🆔 @mivhe71👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سیب زمینی سه عدد هویج دو عدد کلم بروکلی یک پیمانه پیاز یک عدد تخم مرغ چهار عدد نخود سبز یک پیمانه ذرت پخته یک پیمانه آرد ذرت یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم دو قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه طرز تهیه: سیب زمینی،هویج،پیاز،کلم بروکلی رو توی خردکن میریزیم و خردش میکنیم همشون خام باشه، بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم و توی ماهیتابه کمی روغن میریزیم و موادمون رو پهن میکنیم و درش رو میبندیم تا در حین سرخ شدن مغز پخت بشه، باحرارت ملایم 💝خیلی فوری و خیلی خوشمزه💝 🆔 @mivhe71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک برگر_گیاهی که اتفاقا خیلی هم خوشمزه و پر خاصیته. مواد لازم برای چهار نفر :سویا دو لیوان،پیاز متوسط یک عدد،سیر دو حبه یا بجاش یک ق چایخوری پودر سیر (میتونید حذف کنید ولی اگه بریزید طعمشو یهتر میکنه)،تخم مرغ یک عدد،آرد سوخاری دو تا سه ق سوپخوری،نمک،فلفل، زردچوبه (زردچوبه طعم سویا رو بهتر میکنه)،جعفری ساطوری یک ق سوپخوری طرز تهیه:سویا رو نیم تا یکساعت داخل آب نمک بزارید،بعد آبکش کنید و با آب سرد بشوریدش و با دست بچلونید تا کاملا آب اضافش گرفته بشه.حالا با پیاز و سیر چرخش کنید.بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و ورز بدید.اگه مواد شل بود یکم آرد سوخاری دیگه اضافه کنید. از مواد به اندازه پرتقال بردارید و مثل همبرگر،گرد کنید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید.بعد سرخ کنید و با نون همبرگری،کاهو،خیارشور ،گوجه ، پیاز و سس دلخواه سرو کنید. نکته اول:میتونید مقداری ذرت پخته یا هویج رنده شده هم به مواد اضافه کنید. نکته دوم:اگه جوز_هندی دارید، یک چهارم ق چایخوری (خیلی کم) به مواد بزنید،خوش طعمش میکنه. 🆔 @mivhe71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 زرده ی تخم‌مرغ ۱ عدد شیر نصف لیوان شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم خامه قنادی ۲۰۰ گرم 🎂 🍰 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا