🌸ماقوت🌸
نشاسته گل:۵ق غ سر پر
آب سرد:۴لیوان
آب سرد:۱لیوان
گلاب:۱/۲لیوان
خلال بادام:۱/۴لیوان
شکر:۱لیوان
پودر هل:یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده:به مقدار لازم
نشاسته را به همراه یک لیوان آب سرد مخلوط کرده تاکاملا حل شود
۴لیوان آب سرد را داخل قابلمه ریخته وقتی جوش آمد مخلوط نشاسته وآب سرد را کم کم به آب درحال جوش اضافه کرده وهم بزنید
کمی که غلیظ وشفاف شد یک پیمانه شکر را اضافه کرده
سپس هل،زعفران وخلال بادامی راکه در گلاب خیسانده اید به مخلوط نشاسته اضافه کرده
زیاد لازم نیست غلیظ بشه چون بعداز سرد شدن سفت میشه
داخل ظرف سرو ریخته وتزئین کنید
⭕️من نشاسته رو یک ربع داخل یک لیوان آب سرد خیس کردم وآروم آب روش وخالی کردم تا مزه ترشی نشاسته بره بعد دوباره یک لیوان آب سرد بهش اضافه کردم⭕️
🔴دقت کنید باشعله ملایم ماقوت رو بپزین تا مزه خامی نشاسته ازبین بره🔴
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71