#پیتزا_رولی
برای خمیر:
یک لیوان آرد رو با یک قاشق روغن و یک قاشق چایخوری نمک و خمیرمایه و آب ولرم به اندازه ای که خمیر لطیف و نرمی بدست بیاد و بذارید نیم ساعت استراحت کنه.
مواد داخل پیتزا:
یک لیوان و نیم مرغ پخته شده ریش شده
(از بیکن هم میتونید استفاده کنید)
نصف لیوان جعفری تازه خورد شده
پیاز یدونه
ادویه پیتزا
سس
روغن
پنیر پیتزا
👉🏽 @mivhe71
طرز تهیه👇🏽
طرز تهیه:
پیاز رو با کمی روغن و مرغ تفت بدید و نصف جعفریارو بهش اضافه کنید با کمی سس و ادویه پیتزا در حد یک ربع تفت بدید کافیه. حالا خمیرارو صاف کنید و به اندازه ۵ سانتی برش افقی بدید،روی خمیر سس بمالید و بعد از مواد بذارید و روش پنیر بریزید و بذاریدش تو ظرف...همینطور ادامه بدید تا تموم شن
بعد یکم پنیر دیگه روی رول ها بپاشید، بذاریدش توی فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا پنیرا آب بشه و طلایی شه،بعد جعفری روش بپاشید و با سس دلخواهتون نوش جان کنید.
👉🏽 @mivhe71
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #ژله_رنده_ای 😍😋
ژله رنده ای یکی از اون ژله هاس که با زحمت خیلی کم یه نتیجه ی فوقالعاده شیک و جذاب داره🤩😍👌
🌈سه بسته ژله با رنگ دلخواه(مثلا انار و موز و بلوبری)
🌈یک بسته ژله آلوئه ورا
🌈یک لیوان شیر
⭐مراحل درست کردن این ژله مثل ژله ی خرده شیشه هس با این تفاوت که اینجا ژله ها رنده میشن ولی برای ژله ی خرده شیشه ژله ها مکعبی خرد میشن.
⭐من ژله های رنگی رو فقط برای اینکه موقع رنده کردن راحت باشه ریختم توی لیوان یکبار مصرف.
⭐از هر قالبی که بخواین میتونید استفاده کنید.
توضیحات داخل فیلم مشخصه
@mivhe71
#ناگت_مرغ_بدر
#غذای_فست_فودی_بدر
#انواع_پخت_مرغ_بدر
سلام،ناگت_مرغ واقعا خوشمزه است نمیشه ازش گذشت من وخانواده خیلی ناگت مرغ دوست داریم.
موادلازم:مرغ۵۰۰گرم
سیر۵حبه
پیاز۱عدد
سس خردل ۲ق غ
نمک،فلفل به میزان لازم
پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
آرد سوخاری به میزان لازم
#طرز_تهیه
مخلوط سینه وران مرغ را همراه با پیاز چرخ کردم.
سیر رنده شده،سس خردل،پنیرپیتزا،نمک و فلفل را به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم تو غذا ساز یا دست خوب مخلوط میکنیم. وبعد روشو میپوشونیم میزاریم یه چند ساعتی تا مواد به خورد هم برن وخوشمزه تر بشن.
آرد سوخاری ناگت باید کاملا ریز باشه،
آرد سوخاری رو کف سینی میریزیم وباز میکنیم مقداری از مواد گوشتی برمیداریم وروی آرد سوخاری میزاریم وبا قاشق کمی پهن میکنیم بعد روی گوشت هم آرد سوخاری میریزیم وبعد با دست یا قاشق خوب پهن میکنیم خوب هر طرفش رو به آرد سوخاری آغشته میکنیم.
قطر ناگت ها ۱سانت .
روغن رو ۵دقیقه قبل تر بزارید رو حرارت کاملا ملایم تا داغ بشه.
کمی ناگت هارو تکون میدیم تا آرد اضافیش ازش جدا بشه بعد درون روغن داغ میندازیم ونیازی نیست کاملا سرخ ورنگش تغییر کنه وقتی ناگت ها درون روغن بالا آمدند یعنی مغز پخت شدن و میتونید از روغن خارج کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کرامبل_بار_توت_فرنگی🌹🍃
یک برش از این دسر توت فرنگی🍓 به همراه یک اسکپ بستنی، میتونه بهترین گزینه برای یک عصرونه دورهمی باشه.👌🏼
جذاب ترین، شیک ترین، خوشمزه ترین و راحت ترین و بی دردسر ترین دسری که با توت فرنگی میتونی درستش کنی.😍
اول از همه بگم به جای توتفرنگی میتونی: آلبالو، گیلاس، انبه و انواع بری هارو استفاده کنید.❤️
مواد لازم
👇👇👇
آرد دو لیوان
شکر سه چهارم لیوان فرانسوی
نمک نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
وانیل یک قاشق چای خوری
کره سرد فریزری ۱۵۰گرم
سرکه سیب یا سرکه سفید یک قاشق غذا خوری
اگه سرکه ندارید جاش یکقاشق غذا خوری اب سرد بریز.
زرده تخم مرغ دوعدد
مواد لازم
👇👇👇
توت فرنگی خرد شده یک و نیم لیوان.
(من دو لیوان زدم، حتی یک لیوان هم بزنید کافیه.مقدار توت فرنگیش سلیقه ایه.)
پوست لیمو یک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری سر پر
شکر شش قاشق غذا خوری سر پر
مقدار کل مواد رو میتونید نصفکنید.
مواد توت فرنگی هارو بریزید داخلش وهم بزنید نیمساعت بذارید کنار تا نرم بشن.
برای درست کردن خمیر: اول مواد خشک رو باهم مخلوطکنید، بعد داخل مواد خشک کره ای که از فریزر دراوردید رنده بزنید. من چون میخواستم فیلمبگیرمتوییکظرف دیگه رنده کردم ولی شما داخل کاسه رنده کنید.
بعد با کمک چنگال کره و مواد خشک رو اول کمی مخلوط کنید بعد با سر انگشتاتون به صورت خرده شن در بیارید.
بعد سرکه و زرده تخممرغاضافه کنید، مجدد با چنگال همبزنید و بعد با سر انگشت دوباره به خورد مواد بدید.
سرعت عملتون زیاد باشه که کره آب نشه. بعد یکم بیشتر از نصفمواد کف قالب بریزید و فشرده کنید. توت فرنگی ها رو روش بریزید و باقی مواد کرامبل رو روش بپاشید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بمونه تا سطحش طلایی بشه.
برای فر برقی دمای ۱۶۰ درجه
تستر دمای ۱۶۰ درجه حرارت فقط از پایین
سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه
نیازی به قالب نداره داخل ظرف پیرکس هم میتونید درست کنید. فقط کف ظرف رو حتما چرب کنید.
سایز این قالب قطر ۲۴ بود.
نوش جان👌
#دسر
@mivhe71
#کوکو_پیازچه
👩🍳موادلازم
پیازچه۲۰۰گرم(حدودا۲۰عدد)
جعفری خردشده ۲ق غ(قابل حذف)
سیب زمینی ۱تا۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ۳عدد
#طرز_تهیه
پیازچه را پاک کردم وشستم وریز خرد کردم. جعفری رو هم خرد کردم.داخل ظرفی ریختم.
سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک شد رنده کردم. نمک وفلفل وزردچوبه داخلش ریختم.
تخم مرغ را کمی با چنگال زدم وبه مواد اضافه کردم و مخلوط کردم.بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارین.
تابه را گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف ویکدست کردم.یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه.حرارت هم رو به کم باشه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71