سالاد لوبیا
ابتدالوبيا سفيدراازشب قبل خيس كنيدتاخوب نفخش بره بعد بپزيدوبعدازپختن بذاريدخوب سرد بشه حالا پودرسير،فلفل سياه،نمك،چاشني ليمو فلفلي رو اضافه كنيدكمي هم بزنيد تاخوب لوبياها مزه داربشن حالا اب ليمو ترش تازه ياابليمورو هم كمي اضافه كنيد حدود نصف پيمانه بعدروغن زيتون هم اضافه كنيددرادامه پيازچه،تربچه وگوجه گيلاسي و جعفري رو هم اضافه كنيد،كم كم اينارواضافه كنيدهم بزنيد اگر ديديدمقدارش كم هست دوباره اضافه كنيددر اخر قبل از سرو سس ورچستروسركه بالزاميك هم اضافه كنيد
@mivhe71
#املت_سفیده_تخم_مرغ
🔷مواد لازم👇
🔹سفیده تخم مرغ6 عدد
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔹پنیر چدار15گرم
🔹پنیر موتزارلا25 گرم
🔹پیازچه (خرد شده )60 گرم
🔹روغن مایع به مقدار لازم
🔹جعفری (خرد شده )یک چهارم پیمانه
🔆طرز تهیه
🔅در ظرفی، سفیده تخم مرغ، پیازچه، جعفری، پنیر گودا، کمی نمک و فلفل را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛ روغن را در دو تابه که از قبل گرم شده بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شوند سپس مخلوط بالا را دو قسمت کنید، در تابه ها بریزید و تابه ها را تکان دهید تا املت در کفِ آنها پخش شوند و کاملاً بپزند. در یک طرفِ آنها، پنیر چدار و موتزارلا بریزید و آنها را رول کنید. املت را به همراه نان جو و آب پرتقال سرو کنید.
#نکته
• اگر تخم مرغها تازه باشند، سفیده منسجمتر خواهد بود و املت راحتتر رول میشود.
• مقدار پنیر باید در حدی باشد که سطح تخم مرغ را هنگام رول کردن بپوشاند.
@mivhe71