eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.7هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام😍 . جوجه رو حلزونی درست کردم که وسطشم از پیاز و فلفل دلمه ای استفاده کردم،که بنظرم هم طعمش هم ظاهرش جذاب تر شد😍👌🏼 . برای مزه دار کردن جوجه: اول جوجه رو با زعفران دم کرده کاملا ورز میدیم،بعد هم داخل یه ظرفی، پیاز رو خلالی برش میدیم و بهش نمک،فلفل سیاه،پودر تخم گشنیز،کمی پاپریکا،چند تکه فلفل دلمه ای،چند قاشق ماست،چند قاشق روغن زیتون،یه دونه گوجه رنده شده اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. . بعد هم جوجه هارو بهش اضافه و هم میزنیم و اجازه میدیم دو نا سه ساعت مزه دار بشند. . جوجه هارو حتما نواری برش بدید که بتونید به این شکل حلزونی کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌞 به كارشيد و اين خوشمزه رو درست كنيد ✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩‍🍳 🍕 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🥣 ✅برای این تزیین با استفاده از تراش سبزیجات خیار رو تراش بدین و به شکل گل در بیارین و در وسط قرار بدین و بعد با پوست کن خیار رو ورقه ای کنید و مطابق شکل تزئین کنید🌸 👇 🍕 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باتم بری زنبوره مناسب برا تولدها😍 الویه رو درست کنید و برای این مدل تزیین اول با کمک قاشق توی سینی به سالادتون شکل بدید و بعد برای روکش سرش از مخلوط سس مایونز و زعفران استفاده کنید.برای بلوزش از پوره سیب زمینی استفاده کنید و با کمک چاقو روی پوره خط بیندازید.خطوط روی بلوزش رو با خیار شور درست کنید.برای دم بری زنبوره روی این قسمت زرده تخم مرغ رنده کنید و برای خطوط دمش و پاها و شاخکها و موهاش از لواشک استفاده کنید..لواشک رو با نایلون روش استفاده کنید تا طعمش به الویه در نیاد..موقع خوردن هم میتونید برش دارید.برای کفشهای زنبورمون از بادمجان و ذرت استفاده کنید..برا چشمها و بالش هم از شلغم و لواشک استفاده کنید...😊 😍😋@mivhe71