eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان) نصف پیمانه آرد دو ق غ پودر نشاسته گندم نصف لیوان شکر یک ق م وانیل یک ق غ کره برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای ‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر.‌ ‌‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد همه منظوره ۳۵۰گرم آرد جو۲۰۰گرم نمک۱۰گرم شیرخشک۲۰گرم مخمرفوری۳۰گرم شکر۳۰گرم کره۳۰گرم روغن مایع۲۰گرم بهبود دهنده (اِس ۵۰۰) ۱۰گرم آب سرد ۳۵۰گرم برای رویه نان مخلوطی از پرک جو دوسر فوری(مخصوص صبحانه)مغز تخمه آفتابگردان و کدو خشخاش کنجد زیره سیاهدانه تخم کتان به هر نسبتی که تمایل دارین طرز تهیه:   آردها،نمک،شیرخشک،مخمر،شکر و s۵۰۰ رو داخل یه کاسه با هم ترکیب کنید بعد ۳۰۰گرم آب رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید اگه نیاز بود ۵۰ گرم دیگه از آب و یا حتی بیشتر بهش اضافه کنید.کمی ورز بدین سپس کره هم دمای محیط و روغن رو هم اضافه کرده و مجددا ورز بدین یا با دست یا با دستگاه اگه با دست ورز میدین لطفا زود خسته نشین در نونای فانتزی و حجیم، ورز دادن صحیح و به اندازه یکی از مهمترین عامل یه نون خوب و پوک هست و یکی از نشونه های کافی بودن ورز اینه که اگه قسمتی کوچکی از خمیر رو با انگشتان دست باز کنید خمیر نازک بشه ولی پاره نشه و بافت صاف و یکدستی داشته باشه. سپس خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صافی که کمی چرب شده استراحت بدین روی خمیر رو با کاسه یا نایلون بپوشونید تا حجم خمیر دو برابر بشه سپس خمیر های ۱۲۰ گرمی با کاردک جدا کنید و چونه بگیرید با دست کمی پهن کنید و یک طرفش رو آب اسپری کنید یا داخل یه ظرف آب بزنید و سپس داخل ظرفی که مخلوطی از دانه ها و مغزها هست قرار بدین تا به خمیر بچسبه بعد در سینی فر که کمی چرب شده قرار بدین.بعد هم روی سینی رو نایلون بکشید و اجازه بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه سپس در فری که از قبل با ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه قرار بدین.حتما از قبل یه ظرف آب گرم داخل فر بذارین تا فر بخار داشته باشه.وقتی پخت نون تموم شد روی توری فلزی قرار بدین تا خنک بشه.. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به فینگر فود فوری و خوشمزه مناسب تولد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا