eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 👈سیب زمینی آبپز له شده+مرغ ریش شده +گشنیز خرد شده+نمک+ادویه و فلفل سیاه و زیره مخلوط میکنیم شکل میدیم داخل تخم مرغ غلطانده بعد آرد سوخاری ده دقیقه داخل فریزر بعد سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرصع پلو جزو غذاهای خوشمزه , سنتی و مجلسی ما ایرانیاست که تو رستوراتها ,مجالس جشن و عروسی تو منوی غذاها هست ,میشه با گوشت قلقلی ,مرغ ریش ریش شده و ماهیچه و مرغ با روشهای مختلف درست کرد👇
دستور تهیه :👇 مرصع پلو غذایی هستش که به خاطر تزیینات معروفه. شبیه شیرین پلو هستش با تفاوتی که توی شیرین پلو هویج هم استفاده میشه و همچنین توی شیرین پلو بیشتر مواد و خلال با پلو مخلوط میشه اما توی مرصع پلو روی برنج ریخته میشه . ‎من از سینه مرغ استفاده کردم . فیله یا سینه مرغ رو خرد و تکه ای کردم . از ران مرع هم می تونین استفاده کنین . ‎یه پیاز رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد کمی نمک و زردچوبه اصافه کردم و بعد کمی تفت مقداری اب ریختم . نیم ساعت گذاشتم بپزه . ‎بعد از پخت هم کمی با روغن و زعفران یه مقدار تفت دادم ‎برای خلال پرتقال یا نارنج ۵ تا ۶ بار جوشوندم و آبش رو خالی کردم تا تلخی اش گرفته بشه، هر دفعه آب سرد می ریختم و میزاشتم بجوشه و بعد توی آبکش ریختم و دوباره باز هم همین منوال . آخر هم گذاشتم که کاملا بجوشه و بپزه وقتی که آبش کشیده شد کمی روغن و شکر ریختم و کمی تفت دادم . ‎خلال بادام و پسته رو هم هر کدوم رو نیم ساعت با آب (یا گلاب) خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم تا آبش بره و در روغن (یا کره ) یه کوچولو تفت دادم . ‎زرشک (و کشمش من توی خونه موجود نداشتم اونه این بار نریختم ) رو هم شستم و با روغن یه کوچولو تفت دادم . برای زرشک یه عده شکر می ریزن که من دوست ندارم و نمی ریزم. ‎برنج هم من کته درست کردم و مقداری رو زعفرانی کردم بعد پخت . ‎و روی برنج هر طور که دوست دارین بریزین و تزیین کنین @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم‌مرغ:۴ عدد شکر:۱ استکان شیر:نصف استکان روغن مایع:نصف استکان ارد:۱ لیوان نشاسته:نصف استکان وانیل:۱ قاشق چایخوری کرم: پودر کرم شانتی:۲ بسته خامه صبحانه:۱ پاکت شکلات:۸۰ گرم سس شکلاتی: شکلات:۸۰ گرم خامه صبحانه:۱ پاکت سفیده های تخم مرغ رو با شکر بخوبی هم می زنیم تا پف کنه و با خم کردن ظرف نریزه.زرده ها رو هم هم می زنیم بعد روغن مایع و شیر رو هم اضافه و بخوبی مخلوط میکنیم.در نهایت آرد و نشاسته و وانیل رو الک و اضافه میکنیم.در نهایت سفیده ها رو هم میریزیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته می ریزیم و تو فر ۱۷۵ درجه می پزیم برای درست کردن کرم روی کیک کرم دو بسته کرم شانتی و خامه رو مخلوط و پنج دقیقه هم می‌زنیم.۸۰ گرم شکلات رو بن ماری میکنیم و به مخلوط خامه و کرم شانتی اضافه میکنیم. وقتی کیک آماده شد ۱ سوم از این مخلوط رو روی کیک میمالیم.برش می‌دیم و مثل رولت رول میکنیم.بقیه برش ها رو هم دور هم دیگه میپیچیم.کیک آماده رو با مخلوط خامه اضافه مونده خامه کشی میکنیم برای درست کردن سس شکلاتی خامه رو گرم میکنیم.شکلات بن ماری شده رو هم میریزیم و مخلوط میکنیم و بعد روی کیک میریزیم.با شکلات رنده شده و توت فرنگی تزیین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا