🥘آشپزی خودمونی
🔷#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی
چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم
@mivhe71
#لواشک
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و گذاشتم خشک بشه
@mivhe71
لیموناد خونگی
۱۰ عدد لیموترش ( یک کیلو و ۲۶۰ گرم)
۵-۶ لیوان شکر
لیمو ها را به خوبی بشویید. نازک و کوچیک قطعه قطعه کنید. در یک ظرف بزرگ یک لایه لیمو یک لایه شکر بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با دست خوب ورز دهید ( تا قسمت گوشتی لیموها جدا شده و با شکر کاملا مخلوط شود) حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه انگشتاتون کار میکنه بعد از این مرحله در ظرف رو ببنید و حداقل ۲ روز استراحت بدین. توجه کنید که این مواد رو در یخچال نگذارید، آنها رو در یک قسمت خنک خونه تون نگهداری کنید. در طول این دو روز هر از گاهی لیموها رو هم بزنید بعد از دو روز این مواد را از صافی رد کنید به طوری که هسته و پوست لیمو ها از صافی رد نشود. سپس در بطری شیشه ای پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. در هنگام مصرف دو الی سه بند انگشت از این شربت در لیوان ریخته و بقیه ی لیوان را با آب پر کنید و میل کنید.
@mivhe71
کتلت قبرسی
نیم کیلو گوشت چرخکرده ( بهتره گوشت گوساله باشه با چربی کم)
۱ عدد پیاز بزرگ ( ریز رنده کنید )
۲ عدد سیب زمینی بزرگ (ریز رنده کنید)
خمیر داخل یک عدد نان باگت که خشک کرده اید
۱ عدد تخم مرغ
جعفری به مقدار لازم (ریز خرد کنید)
۱ ق م زیره
۱ ق چ فلفل سیاه ، نمک
سیب زمینی ها را بعد از رنده کردن در آبکش ریخته و با آب فراوان بشویید، با فشار در دستتان آب آن را گرفته و در یک ظرف مناسب بریزید. بقیه ی مواد را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید و سرو کنید
@mivhe71