#لواشک
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و گذاشتم خشک بشه
@mivhe71
لیموناد خونگی
۱۰ عدد لیموترش ( یک کیلو و ۲۶۰ گرم)
۵-۶ لیوان شکر
لیمو ها را به خوبی بشویید. نازک و کوچیک قطعه قطعه کنید. در یک ظرف بزرگ یک لایه لیمو یک لایه شکر بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با دست خوب ورز دهید ( تا قسمت گوشتی لیموها جدا شده و با شکر کاملا مخلوط شود) حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه انگشتاتون کار میکنه بعد از این مرحله در ظرف رو ببنید و حداقل ۲ روز استراحت بدین. توجه کنید که این مواد رو در یخچال نگذارید، آنها رو در یک قسمت خنک خونه تون نگهداری کنید. در طول این دو روز هر از گاهی لیموها رو هم بزنید بعد از دو روز این مواد را از صافی رد کنید به طوری که هسته و پوست لیمو ها از صافی رد نشود. سپس در بطری شیشه ای پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. در هنگام مصرف دو الی سه بند انگشت از این شربت در لیوان ریخته و بقیه ی لیوان را با آب پر کنید و میل کنید.
@mivhe71
کتلت قبرسی
نیم کیلو گوشت چرخکرده ( بهتره گوشت گوساله باشه با چربی کم)
۱ عدد پیاز بزرگ ( ریز رنده کنید )
۲ عدد سیب زمینی بزرگ (ریز رنده کنید)
خمیر داخل یک عدد نان باگت که خشک کرده اید
۱ عدد تخم مرغ
جعفری به مقدار لازم (ریز خرد کنید)
۱ ق م زیره
۱ ق چ فلفل سیاه ، نمک
سیب زمینی ها را بعد از رنده کردن در آبکش ریخته و با آب فراوان بشویید، با فشار در دستتان آب آن را گرفته و در یک ظرف مناسب بریزید. بقیه ی مواد را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید و سرو کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_شکلاتی_خیس
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
پودر وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۲ پیمانه یا ۲۰۰گرم
شیر ۱پیمانه
آب لیمو ترجیحا تازه ۱ ق غ
نسکافه حل شده تو آب ۱ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
آرد ۲پیمانه یا ۲۶۰گرم
پودر کاکائو ۷۰گرم
جوش شیرین ۲ق چ
طرز تهیه:
اول داخل شیر ابلیمو بریزین و هم بزنین و بزارین ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بمونه تا کمی بریده بریده بشه.بعد
نسکافه رو داخل آب جوش حل کنین و بزارین تا خنک بشه، شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن اونقدر بزنین تا سفید رنگ و حجیم بشه و شکر ها تا حدودی حل بشن،حالا شیر و نسکافه و روغن رو به مواد اضافه کنین و هرکدومو که اضافه کردین کمی هم بزنین تا مخلوط بشن،حالا ارد و پودر کاکائو و جوش شیرین رو روی مواد الک کنین و هم بزنین مواد کیک کاملا شل هست نگران نباشین مشکلی نیست موقع اضافه کردن ارد مواد رو در حد مخلوط شدن کامل هم بزنین
درنهایت هم بریزین داخل قالب ۲۵ سانت که کفش کاغذ روغنی انداختین و داخل فری که از یک ربع پیش گرم شده بمدت حدودا۵۰ دقیقه تا ۱ساعت با حرارت حدودا ۱۸۰ درجه بپزین،چطوری تست کنیم که پخته؟ یه خلال دندون داخلش فرو میکنیم اگر تمیز بیرون اومد یعنی پخته
برای سس شکلاتی روش هم ۱۲۰ گرم خامه صبحانه رو بزارین روی حرارت وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد زیرشو خاموش کنین و ۷۰ گرم شکلات تلخ خورد شده بهش اضافه کنین خوب هم بزنین تا با دمای خانه شکلات آب بشه و یکدست بشه و بعد ۱ ق چ روغن مایع بهش اضافه کنین
کیک که پخت بزارین خوب خنک بشه چون این کیک خیلی حساسه و برای جابجا کردن اون باید دقت کنین
وقتی از قالب خارج کردین و کاغذ روغنی پشتشو جدا کردین روش با خلال سوراخ های متعدد ایجاد کنین و از سس شکلاتی روش بریزین کاملا سس شکلاتی رو پخش کنین و به دلخواه خودتون تزیین کنین
🍔 @mivhe71