eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔🍗🥖🥔🍗🥖🥔🍗🥖🥔🍗🥖🥔 ☺️ @shirini71 😍طرز تهيه آرد سوخاری: 1 لیوان تخم مرغ: 2 عدد جعفری خرد شده: 3 ق غ هویج متوسط: 2 عدد سینه مرغ: 750 گرم پنیر پیتزا : به مقدار لازم نمک وفلفل: به میزان لازم 😊مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند. 🙂هویچ را پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم. ۱ برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم. 😋کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی زیر یک عدد بزرگ سیر رنده شده یک ق چ قارچ خرد شده ۸ عدد فلفل دلمه ای ریز شده نصف یک عدد گوجه فرنگی رنده شده دو عدد جعفری ریز خرد شده چهار ق غ زیتون حلقه شده یک سوم پیمانه رب گوجه فرنگی یک ق غ روغن به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن یا اوریگانو به میزان لازم پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه طرز تهیه: بادمجان ها رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید داخل بادمجان ها را خالی کنید به شکلی که نیم سانت از لبه باقی بماند. مغز بادمجان را که خارج کردید نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک و فلفل بپاشید و برای بیست دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. در تابه ای روغن بریزید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و نرم شود سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. قارچ، بادمجان های خرد شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا مواد جوشیده و رب رنگ باز کند، در آخر جعفری خرد شده و زیتون حلقه شده را هم اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید. بادمجان ها را از فر خارج کنید. مقداری از پنیر پیتزا را با مایه گوشتی مخلوط کنید و بادمجان های نیم پز را با مخلوط گوشت و سبزیجات پر کنید، روی مواد را با بقیه پنیر بپوشانید ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید حرارت را بیست درجه کم کنید و یک ربع بیست دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود. @mivehe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷 چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم @mivhe71