میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بادمجان_شکم_پر
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی زیر یک عدد بزرگ
سیر رنده شده یک ق چ
قارچ خرد شده ۸ عدد
فلفل دلمه ای ریز شده نصف یک عدد
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
جعفری ریز خرد شده چهار ق غ
زیتون حلقه شده یک سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی یک ق غ
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن یا اوریگانو به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه
طرز تهیه:
بادمجان ها رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید داخل بادمجان ها را خالی کنید به شکلی که نیم سانت از لبه باقی بماند. مغز بادمجان را که خارج کردید نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک و فلفل بپاشید و برای بیست دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.
در تابه ای روغن بریزید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و نرم شود سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. قارچ، بادمجان های خرد شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا مواد جوشیده و رب رنگ باز کند، در آخر جعفری خرد شده و زیتون حلقه شده را هم اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
بادمجان ها را از فر خارج کنید. مقداری از پنیر پیتزا را با مایه گوشتی مخلوط کنید و بادمجان های نیم پز را با مخلوط گوشت و سبزیجات پر کنید، روی مواد را با بقیه پنیر بپوشانید ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید حرارت را بیست درجه کم کنید و یک ربع بیست دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
@mivehe71
🥘آشپزی خودمونی
🔷#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی
چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم
@mivhe71
#لواشک
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و گذاشتم خشک بشه
@mivhe71