eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
9.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هات چاکلت اول از همه حدود پنجاه گرم شکلات رو با نصف لیوان شیر(ترجیحا پر چرب) روی حرارت میذاریم تا شکلاتا شروع کنن به آب شدن، دو سه قاشق خامه(اختیاری ولی اگه باشه ‌نوشیدنیمون خیلی غلیظ تر میشه) رو با چند قاشق شیر داخل یه کاسه میزنیم تا خامه نرم و یکدست بشه و اونم به شکلات آب شده اضافه میکنیم، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو هم با یکی دو قاشق شیر حسابی هم میزنیم و اون رو هم به مواد اضافه میکنیم،آخر سر حدود یک تا یک و نیم لیوان شیر رو هم به مواد اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم تا حسابی داغ بشه و هات چاکلت ما آمادست @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نخود و سبزيجات براي سس:آبليمو (حتما تازه) يك چهارم ليوان،سركه سيب يك ق غذاخوري،مايونز يك ق غذاخوري،شكر يك ق چايخوري،نمك،فلفل سياه و قرمز،آب دو ق غ،سير رنده شده يك حبه درشت :همه مواد سس باهم مخلوط بشن مواد سالاد:نخود پخته يا كنسروي حدود سه ليوان،ساقه كرفس نصف ل،پياز قرمز يك عدد متوسط،تربچه پنج عدد،ريحان خرد شده يك چهارم ل،خيار خرد شده يك و نيم ل،كشمش سه ق غ،گوجه فرنگي سفت يك ل،گشنيز يا جعفري يك چهارم ل :همه مواد باهم مخلوط بشن سس رو نيم ساعت قبل از سرو به مواد اضافه كنيد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
روغن مایع: نصف پیمانه وانیل: نوک ق پودر کاکایو: دو ق غ ارد :یک پیمانه سرپر پودر قند: نصف پیمانه تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنیدیه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد نکته ی این سبک شیرینی ها فقط اینه مواد رو ورز ندید تا به روغن بی افته و بعد پخت بیسکوییتی بشه و خیلی هم توی فر نمونه تا خشک بشه این شیرینی ها وقتی گرمن و توی فرن نرم هستن یکم‌خنک بشن کمی سفت تر میشه.من مواد رو دوبرابر درست کردم،برای مواد سفیدم دو قپودرکاکایو رو حذف کردم و به جاش دو ق به آردم اضافه کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥹 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد سیر ۵ حبه آرد ۲ ق غ روغن ۳ ق غ سس کچاپ ۲ ق غ یخ ۵ تکه نمک ۱ ق م فلفل سیاه ۱/۲ ق م فلفل قرمز ۱/۲ ق م دارچین ۱/۲ ق چ آویشن ۱/۲ ق چ پاپریکا پودر پیاز پودر سیر تخم گشنیز ‌