میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان_شیرازی
#حلیم_بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت
۱/۵ کیلو بادمجان
۱ پیمانه گندم
۱ پیمانه برنج
۱ شیشه کوچک کشک
نمک.زردچوبه.فلفل
پیازداغ ونعناداغ
گندم وبرنج راازقبل خیس کنید
جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه.
بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید.
گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید.
پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید.
گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید.
سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه.
برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید.
بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید.
بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید.
گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته.
نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
@mivhe71
میوه به رو بزارید بپزه با چند تا دونه بادیان یک تکه چوب دارچین و یک دونه هل و دو دونه میخک من با نیم کیلو به درست کردم ولی له نشه بعد که پخت آب به و جدا میکنید و به و موادی که باهاش بود و جدا کنید بعد پوره میکنی مواد و وزن میکنید به همان اندازه وزنش با شکر و پتکین و جوهر لیمو که با هم مخلوط کردید و به پوره به اضافه میکنید بعد میزارید روی شعله گاز حرارت ملایم این قسمت خیلی،مهم هست باید پاش،وایستاد و مدام هم بزنید که خودش و جمع کنه و نسوزه مثل فرنی بعد که کاملا خودش و جمع کرد روی یک سینی فر که کاغذ روغنی انداختید کمی رو کاغذ و چرب کنیو بعد مواد و تا داغ هست بریزید روی کاغذ و صاف کنید به قطر یک الی دو میل مثل لواشک بعد بزارید جای گرم کنار بخاری یا شوفاژ نا خشک بشه یا اگه عجله دارید بزارید داخل فر دمای هفتاد درجه سانتی گراد یک طرف که خشک شد برش گردانید و آن طرف هم خشک بشه بعد به صورت لوزی یا بت کاتر دلخواه برش،بزنید بعد داخل شکر یا پودر نارگیل بغلتانید
به همین راحتی به همین خوشمزگی
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید
دوستان حتما موقع درست کردن به که از آب جدا کردید هر دو وزن کنید و بعد شکر بزنید
@mivhe71
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم بیسکوئیت
مواد لازم:
فقط با بیسکوییت پتی بور
۱۰گرم کره
تصف لیوان شیر
وانیل نک قاشق غذا خوری
#ژله یلدایی😍
مواد لازم👇👇
برای قسمت ژله بستنی قرمز
۲بسته پودر ژله قرمز
۲لیوان آبجوش
ایوان بستنی به دما رسیده
برای قسمت ژله بستنی سبز👇👇
مواد لازم
۱بسته پودرژله سبز
آب جوش ۱و۱/۴لیوان
بستنی به دما رسیده ۱/۴لیوان
طرز تهیه👇👇
ابتدا دوبسته ژله قرمز رو با ۲ لیوان آب جوش در ظرفی حل کرده ومیذاریم تا از دما بیفته وبعد ۱لیوان بستنی رو ریخته وکاملا مخلوط میکنیم بعد در یخچال گذاشته تا ژله بسته شود وبعد شروع به درست کردن ژله سبز میکنیم...یه بسته رو به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم...به یک ظرف ۳/۴لیوان آبجوش ریخته وبه ظرف دیگر ۱/۲لیوان آبجوش ریخته ومیذاریم کاملا حل شود واز دما بیفته وبعد به قسمت دوم ۱/۴بستنی اضافه میکنیم وبرای خوشرنگ تر شدن یک قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کرده وهم میزنیم واز صافی رد میکنیم....ژله قرمز که بسته شده رو از یخچال بیرون میاریم وبعد به کمک خط کش به ۲قسمت مساوی تقسیم میکنیم و برمیداریم وژله سبز رو به ترتیب ریخته مطابق کلیپ تا ژله سبز تمام بشه ودر آخر که ژله سبز هم بسته شد اون ژله قرمز رو که برداشته بودیم رو ذوب میکنیم وسرد شد روی ژله میریزیم ومیذاریم تا بسته شود ...نوش جان😍
marzie.sweet.honey
@mivhe71