eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 عدد تخم مرغ 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه روغن مایع 2 پیمانه ماست 4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند) 2 ق م سر پر. بیکینگ پودر کمی وانیل 👈برای تزیین مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید)) خلال پسته ، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
۱ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ آذر ۱۴۰۲
۲ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ آذر ۱۴۰۲
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادخمیر: آب ولرم ۱لیوان ماست ۱/۲لیوان روغن مایع۳ق سوپخوری خمیر مایه۱ق سوپخوری نمک ۱ق چایخوری آرد به میزان لازم مواد داخل له معجون: گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم روغن مایع ۲ق سوپخوری پیاز رنده شده ۱عدد بزرگ گوجه فرنگی رنده شده ۲عدد متوسط فلفل سبز ۲عدد ریز خرد شده جعفری خرد شده ۱/۲پیمانه نمک وفلفل و پول بیبر ترکیه رب گوجه ۲ق سوپخوری ۲عددزرده تخم مرغ و۱ق سوپ خوری شیر و۱ق سوپ خوری روغن برای رومال خمیر طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید.خمیر را در جای گرم قرار دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده و جعفری خرد شده ونمک وفلفل و پول بیبر وروغن ورب گوجه را مخلوط کنید.له معجون را شکل داده ودر فر ۱۸۰درجه تاوقتی که سرخ شود قرار دهید. 🍔 @shirini71
۲ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ آذر ۱۴۰۲
۲ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ آذر ۱۴۰۲
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو  ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید  کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر  میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید 🍔 @mivhe71
۲ آذر ۱۴۰۲