eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو  ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید  کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر  میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد قالبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد🤩 مواد لازم : ۲۲۰ گلم شکلات تلخ ۱۲۰ گرم کره ۵ تخم مرغ یک پیمانه شکر سفید یک قاشق پودر کاکائو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: شیر:چهار لیوان(یک لیتر) شکر: یک پیمانه تخم مرغ: دوعدد وانیل: کمی پودر کاکائو: چهار ق غ آردقنادی: نصف پیمانه نشاسته ذرت: دو ق غ کره: ۵۰گرم خامه صبحانه: ۲۰۰گرم بیسکویت پتی پور ساده وشکلاتی بقدارلازم طرزتهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب باهمزن بزنید بعد به ترتیب آرد وشیر نشاسته و پودرکاکائو اضافه کنید ودرآخر هم کره هم دما اضافه کنید و بزارید رو شعله گاز و مدام هم بزنید تا ته نگیره یا گلوله گلوله نشه بعد از چندتا قل شعله رو خاموش کنید تا کمی از حرارت بیفته و خامه ی هم دمای اتاق رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قالب مورد نظر سلفون بندازید و بیسکویت ها رو به کرم آغشته کرده و بصورت ایستاده بزارید و روی مواد هم کرم بکشید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده بعد از قالب جدا کنید و روشو باصد گرم شکلات بن شده و صد گرم خامه که گاناش درست کردید روی دسر بریزید و بزاریددور دسر رو باهرچی دوست داشتید تزیین کنید @mivhe71