#پاناکوتا_خرما
👩🍳موادلازم
خرما بدون هسته وپوست : 15 عدد
شیر :1/5 لیوان
پودر کاکائو : 2 ق غ
شکلات تلخ : 80 گرم
خامه :200 گرم
ژلاتین : 2 ق غ
آب سرد :نصفه فنجان
شکر یا عسل : 3 ق غ
#طرز_تهیه
ژلاتین رابا آب بن ماری میکنیم.
خامه را چند دقیقه روی حرارت قرار میدیم تا گرم شود (نباید بجوشد) وشکلات راداخل خامه حل میکنیم.
شیر، خرما، کاکائو، خامه، شکر، ژلاتین حل شده، همه راداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم.برای چند ساعت در یخچال قرار میدهیم.
💥از پودر دارچین وگردو به دل خواه میتوان استفاده کرد.
برای تزئین از خامه فرم گرفته وشکلات رنده شده میتوان استفاده کرد.
@mivhe71
#کوکو_ذرت
👩🍳موادلازم
ذرت ۱پیمانه میکس شده
جعفری ساطوری شده ۱ق غ
آرد سوخاری ۱/۴پیمانه
آرد نخودچی ۱ق غ
آرد ذرت۱ق غ
سيب زمینی پخته شده ورنده شده۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
ذرت۲ق غ
آب لیمو ۱ق غ
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز نصف عدد(یعنی نصفش نیازه)
#طرز_تهیه
اول از همه ۱پیمانه ذرت رو به کمک آسیاب کن یا غذاساز میکس میکنیم.سیب زمینی پخته شده را رنده میکنیم بعد به ذرت میکس شده اضافه میکنیم بعد جعفری ساطوری شده،فلفل دلمه ای نگینی خرد شده،پیاز نگینی خردشده،آرد سوخاری،آرد نخودچی وآرد ذرت، ادویه ها که شامل نمک وفلفل وزردچوبه،آبلیمو وآخرم ذرت رو اضافه میکنیم بعد خوب با هم مخلوط میکنیم.
روغن فراوان تو تابه میریزیم بعد که داغ شد از مواد کوکو برمیداریم تو دست شکل میدیم بعد هر دو طرفش رو تو روغن داغ سرخ میکنیم،بعد کوکو هارو روی دستمال میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
@mivhe71