#کاناپ_مرغ 😋
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاغلاما کایسری(کایسری نام شهری در ترکیه)
Kayseri Yağlaması
500 گرم گوشت چرخکرده گوساله
نصف استکان روغنمایع
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز بزرگ
5_4 عدد فلفل سبز
2 حبه سیر
3_2 عدد گوجهفرنگی رنده شده
1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
نصف قاشقغذاخوری رب فلفل
1 قاشقمرباخوری نمک
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل
نصف قاشقمرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
1 لیوان آب داغ
برای نان لواش:
حدود 4 لیوان آرد
1 قاشقمرباخوری بکینگپودر
1 قاشقمرباخوری شکر
نصف قاشقمرباخوری نمک
1 ونیم استکان آب(استکان کمر باریک ترک معادل نصف لیوان)
1 استکان شیر
کمی کمتر از نصف استکان روغنمایع
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ مدل #سالاد
🔴 #سالاد_انار
کلم برگ سفید ۸۰۰ گرم، جوانه گندم ۱۰۰ گرم، مغز کرفس ۳ ساقه، مغزگردو ۵۰ گرم، انار۲ عدد متوسط، کنسرو ذرت نصف قوطی، بی بی کورن ۳ عدد
#سس
سس مایونز ۳ ق غ پر، رب انار ملس 1ق غ، سرکه انگور 3ق غ، شکر 1ق غ، نمک و فلفل نوک ق چ
🔴 #سالاد_چغندر_و_اسفناج
بی بی اسفناج ۱۵۰ گرم، چغندر ۲ عدد کوچک، پرتقال ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد قابل حذف، بادام زمینی ۲۰ گرم
#سس
سس مایونز ۲ ق غ، آب پرتقال ۴ ق غ، عسل ۱ ق م، رنده پوست پرتقال 1ق م، نمک و فلفل
📌نکته: چغندر رو با آب تمیز بشورید و با پوست با آب زیاد ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدید تا کامل بپزه 📌
🔴#سالاد_اسفناج_و_پنیر
بی بی اسفناج ۲۰۰ گرم، پنیر ۱۰۰ گرم، کنجد ۲ ق غ، پرتقال ۱ عدد
#سس
آب انار ۱ لیوان بزرگ، نمک و فلفل نوک ق م
📌نکته: 1 لیوان آب انار میذاریم روی حرارت تا بجوش بیاد ، وقتی آب انار به غلظت رسید و حدودا نصف شد، نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم📌