دسر زعفرانی😍😋
مواد لازم :👇
شیر : 3 لیوان
شکر : 1 لیوان
پودرژلاتین : 3 قاشق غذاخوری سرپر
خامه صبحانه (پاکت صورتیا) : 1 پاکت
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
زعفران : به مقدارلازم
.
طرز تهیه :👇
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد رو بخار کتری بزارید تا پودر ژلاتین کامل حل بشه.
شیر و شکر رو مخلوط کنید بعد روی شعلهی حرارت بزارید تا شکر به خوبی حل بشه و شعله ی گاز را خاموش میکنیم و گلاب، وانیل و ژلاتین حل شده و زعفران دم کرده رو اضافه کنید، خامه را درظرفی با چند قاشق شیر هم بزنید وقتی خامه کاملا باز شد به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده و بعداش مثل کلیپ از قالب جدا کنید نوش جان😋
❌ قالب نیازی به چرب کردن نداره چون دسر خامه داره و براحتی جدا میشه.
❌ حتما ظرفی که روی قالب میزاید حتما مرطوب کنید.
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده رنگ آمیزی تخم مرغ
کاغذ آشپزخانه را خیلی محکم رنگ کنید تا بعداً تخم مرغ ها درخشان شوند.
بعد از فرو بردن تخم مرغ در آب سرکه، حتما صبر کنید تا همه چیز خشک شود و سپس آن را از بسته بندی خارج کنید.
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی شربتی
مناسب #ماه_رمضان و #افطار
مواد لازم برای شربت:
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
۱/۴ لیوان گلاب
زعفران
چند قطره آب لیمو ترش
مواد خمیر:
آرد ۱ و ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران
ماست ۳/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
کمی وانیل
روغن برای سرخ کردن
نکته:
شربت حتما باید خنک باشه بعد روی شیرینی بریزین❤️
اینم بگم که این شیرینی رو میتونین در کنار زولبیا و بامیه قرار بدین
#شیرینی_عید
#تهچین_شوید_باقلا_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.
حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد.
مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد.