میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_کوکوی_لوبیا_سبز
موادلازم:
لوبيا سبز خرد شده 400 گرم
هويچ خرد شده 2 عدد متوسط
سيب زميني خرد شده 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2–3 عدد
مغز گردو خرد شده نصف استکان
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
پياز داغ 1 قاشق غذا خوري
شير 1 قاشق غذا خوري
بکينگ پودر ½ قاشق چاي خوري
زرد چوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنيد و به اندازه هاي يک سانتي متري خرد کنيد .
هويچ و سيب زميني را پوست بگيريد و نصف اندازه لوبيا خرد کنيد .
لوبيا را با يک ليوان آب و يک قاشق چاي خوري مخلوط نمک و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد.
بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت کنيد که حرارت زير مواد به حدي نباشد که آب آن کشيده شود و مجبور به اضافه کردن آب شويد )
بعد از 10 دقيقه، سيب زميني نگيني خرد شده را نيز اضافه کنيد و بعد از 5 دقيقه حرارت زير مواد را خاموش کنيد و صبر کنيد مواد کمي سرد شوند .
در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنيد ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند ، بعد بکينگ پودر ، پياز داغ ، ادويه مورد نظر ، شير ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنيد و مواد را کاملا با هم مخلوط کنيد .
سبزيجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد . توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند . در حدي که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافي است .
بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کرديد مايه کوکو غلظت لازم را ندارد يک عدد تخم مرغ باقيمانده را نيز به مواد اضافه کنيد .
بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا مزه دار و کمي سفت شود
در يک تابه نچسب ، به اندازه اي روغن بريزيد که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 ميليمتر بپوشاند . حرارت را کمي بالا ببريد تا روغن داغ شود ، مايه کوکو را داخل تابه بريزيد ، روي آن را کاملا صاف کنيد و صبر کنيد تا کوکو کمي ببندد و بعد درب تابه را ببنديد و با حرارت ملايم 30 دقيقه زمان دهيد تا کوکو کاملا مغز پخت شود و يک روي آن طلايي شود .
بعد کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم طلايي شود .
@shirini71
@mivhe71
@Hesse_Arammesh71
@MajalePezeshki71
@mojtahedie71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بستنی_توت_فرنگی
خامه ۲ لیوان
شیرعسل ۴۰۰گرم(یا یک قوطی)
توت فرنگی ۲ پیمانه
شکر ۳ ق غ
لیموترش ۱ عدد
پسته ۱/۲پیمانه
خامه رو اول یک ساعت در فریز میزاریم وبعد با هم زن خوب میزنیم تا خامه فرم بگیره بعد شیرعسل رو هم اضافه کرده وهم می زنیم تاشیرعسل کاملا به خورد خامه بره.
توت فرنگی رو خورد کرده وبه همراه آب یک عدد لیموترش وشکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا آب توت فرنگی ها غلظت پیدا کنه ومیزاریم تا کاملاا خنک بشه ویک ساعت در یخچال میزاریم پسته رو هم کاملا خورد میکنیم
حالا پسته رو به بستنی اضافه میکنیم وبا لیسک چتدبارهم می زنیم وبعد توت فرنگی غلیظ رو هم به بستنی اضافه کرده وباز چندبار هم می زنیم و مواد بستنی رو در ظرف مورد نظر میریزیم وبه مدت ۲۴ ساعت در فریز قرارمیدیم
@shirini71
@mivhe71
@Hesse_Arammesh71
@MajalePezeshki71
@mojtahedie71