میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
بستنی یخی آلبالویی
تابستونه و میوه هاز جذاب و خوشمزه ش
میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید ◀️مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه
◀️سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید
اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه
در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید
خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه
من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد
#کمپوت_سیب
سیب. ۱۰ عدد
شکر. ۳/۴ لیوان
آب. ۶ لیوان
گلاب. ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
@mivhe71
یه فینگرفود ساده
ژامبون،پنیر ورقه ای و زیتون
میتونید خیلی راحت خودتون ازین کوچولوهای خوشمزه درست کنید و میز مهمونیتونو یکم متنوع
@mivhe71
✔️(فوروارد یادتون نره)