eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه فینگرفود ساده ژامبون،پنیر ورقه ای و زیتون میتونید خیلی راحت خودتون ازین کوچولوهای خوشمزه درست کنید و میز مهمونیتونو یکم متنوع @mivhe71 ✔️(فوروارد یادتون نره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ سلام دوستان بچه ها بیسکوییت یا همون کوکی که من حدودا چهارساله باهمین دستور درست میکنم و عالی میشه👇 کره یا روغن جامد یانیمه جامد ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم آرد 280 گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف ق چ اسانس نارگیل(اختیاری) . ابتدا کره یا روغن را که به دمای محیط رسیده با همزن حدود ۳ دقیقه می زنیم تا رنگش تغییر کنه سپس پودر قند را اضافه می کنیم بعد از ۲ دقیقه تخم مرغ و وانیل و اسانس را اضافه می کنیم. مواد که خوب مخلوط شد، آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم . کمی هم با نوک انگشتان خمیر رو صاف و یکدست میکنیم. زیاد ورز ندید لطفا.⛔ ِ ممکنه وقتی ارد را کامل ریختید، حالت گلوله گلوله به نظر بیاد ولی وقتی با قاشق یا لیسک مخلوط را هم بزنیم، می بینیم یه خمیر نرم که به دست هم نمی چسبه درست شده .(خمیر نباید به روغن بیفته وگرنه کوکی تون سفت میشه) . خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت یک ساعت در داخل یخچال میگذاریم. بعد از اینکه خمیر را از یخچال در میاد یه کم سفت به نظر میرسه ، نگران نباشید چون کاملا عادیه ۵ _۶ دقیقه که در دمای محیط قرار بگیره، نرم میشه بازم میگم ورز ندید. . اگر کمی کند هستید بهتره خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر دفعه یک قسمت خمیر را از یخچال خارج کنید و بعد از اینکه یک قسمت خمیر را پهن و بعد قالب زدید، قسمت دیگه خمیر را از یخچال خارج کنید. . بهیچ وجه ارد اضافه نکنید اگر نرم بود داخل فریزر بذارید که بتونید قالب بزنید. خمیر رو مابین دوتا نایلون ضخیم صاف کنید حدودا 5 میلی متر بعد قالب دلخواه بزنید و داخل تابه رژیمی یا تابه معمولی یا قابلمه بچینید. نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی هم نیست. . اگه پایه دارید تابه رو روی پایه بذارید تا از شعله فاصله داشته باشه. شعله پخش کن هم بذارید حرارت رو خیلی کم کنید. درشو ببندین حدودا ده دقیقه یا بیشتر . چک کنید وقتی زیرشون طلایی شد کافیه👍 بهمین راحتی اگر تابه معمولی یاقابلمه بود دم کنی بذارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای کیک: استکان چایخوری : ۱۲۰ میلی لیتر ۳ عدد تخم مرغ ۱ استکان چایخوری شکر ۱ استکان چایخوری روغن مایع ۱استکان چایخوری شیر ۱ لیوان آرد ۱ ق م بکینگ پودر نصف ق چ وانیل برای خامه: ۲۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم شکلات سفید طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر را تا زمانی که کرم رنگ شده ث کف کنند با همزن بزنید سپس بقیه ی مواد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. ظرف های مورد نظرتان را چرب و آردپاشی کنید و از مواد داخل آن بریزید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید( پخت را کنترل کنید ) خامه را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس وقتی به نقطه جوش رسید شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید اجازه دهید سرد شود. بعد از سرد شدن با همزن آنقدر بزنید تا غلیظ شود.مدت زمان زیاد هم بزنید تا رنگ آن روشن تر و سفیدتر شود. (استفاده از خامه قنادی و یا کرم شانتی بهتره. )سپس خامه را درقیف ریخته و روی کیک ها خامه بزنید. در صورت تمایل با میوه و یا شکلات تزئین کنید. 🦋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا