eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌯 بینهایت طعم این ساندویچ خوشمزست و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی😋✌️ مواد لازم: نخود سبز (نخودفرنگی)خام ۳۰۰ گرم،پیاز ۱ عدد متوسط آبگرفته،سیر ۱ حبه،تخم مرغ ۱ عدد کوچک،آرد ۳ ق غ،نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسبر،زیره،نان پبتا،گوجه،خیار،بادمجان سرخ شده(خودشون با پوست سرخ میکنن منم با پوست گذاشتم ولی دوست ندارید پوستش رو بگیرید)،سیب زمینی خلالی سرخ شده،سس ماست کف،ساندویچ(ترکیب ماست+لیموترش تازه+ارده و سیر ولی میتونید ارده رو حذف و جایگزینش مایونز بزنید )،سس تند اختیاری
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاچینی با ۳ طعم💥 مواد لازم: بال و کتف مرغ ۱ کیلو ادویه ها شامل (نمک، فلفل سیاه ،فلفل قرمز،پاپریکا) پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چاشنی : بدلخواه از هر مزه ای خوب باهم مخلوط میکنیم و بعد از حدود ۳ الی ۴ ساعت که مزه ها به خرد بال ها رفتن تو ایرفرایر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۷ الی ۳۰ دقیقه 👌💥 و در فر گازی هم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱ الی ۱/۵ ساعت بسته به دمای فر شما قرار میدهیم👌💥 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر: شیر ولرم 1 لیوان شکر 4 ق غ خوری تخم مرغ 1 عدد آرد 4 تا 3 لیوان روغن 6 ق غ خوری پودر خمیر مایه 1 ق غ خوری نمک 1 ق مربا خوری زرده تخم مرغ .شیر.و 1 ق غ خوری زعفران برای رومال کردن طرز تهیه: ابتدا ب شیر ولرم 1 ق غ خوری شکر و 1 ق غ خوری سر صاف ودر خمیر مایه میزنیم و میزاریم 10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد داخل ی ظرف دیگه تخم مرغ روغن .بقیه شکر و نمک رو اضافه کرده و هم میزنیم ک از لختگی در بیاد بعد ب شیر اضافه کرده و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم بدون هم زدن بعد لیوان 4 رم رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدیم تا جایی ک ب دست نچسبه خوب ورز میدیم و روشو میپوشونیم و میزاریم ی جای گرم تا 1 ساعت بمونه و پف کنه مواد میانی پیراشکی : گوشت چرخ کرده 100 گرم پیاز 1 عدد قارچ 5 عدد فلفل دلمه 1 عدد نمک فلفل زرد چوبه و کمی رب ب میزان لازم پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه طرز تهیه: ابتدا پیاز رو رنده و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده تفت میدیم و قارچ و فلفل دلمه را نیز اضافه و تفت میدیم و نمک فلفل زرد چوبه و رب میزنیم و از روی حرارت بر میداریم و پنیر پیتزای رنده شده اضافه کرده و هم میزنیم و میزاریم کنار بعد خمیرمونو باز میکنیم و با قالب قلب برش میزنیم و ب این صورت ک ی قلب بزرگ و کامل اول میزاریم از مواد گوشتی روش میریزیم و قلب دوم رو با ی قالب کوچکتر قلب ک از وسطش در اوردیم روی اون یکی قلب میزاریم دور تا دورشو با چنگال فیکس میکنیم برای رومال کردنش اول ی زرده تخم مرغ و 1 ق غ خوری زعفران دم کرده و 1 ق غ خوری شیرو 1 ق غ خوری روغن مایع رو مخلوط کرده و روی پیراشکی ها میمالیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پیراشکی هارو روش میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده ب مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم در آخر گریل رو روشن کرده و میزاریم طلایی بشه @mivhe71