eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد
(ونزوئلایی) اسفناج ساطوری و پخته شده 1کیلو پیاز ساطوری شده 1عدد گوجه فرنگی خورد شده 4عدد فلفل سبز یا قرمز خورد شده 1تا 2 عدد سیر کوبیده 2حبه لیمو 1عدد روغن سالاد 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم . ""طرز تهیه "": . *. روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود. *. سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گوجه فرنگی را هم بریزید و تفت بدهید. *. اسفناج را اضافه کنید و زیرو رو کنید تا گرم بشود . لیمو را آب بگیرید. *. با پوست ریز ریز شده نیمی از لیمو در سالاد بریزید . نمک و فلفل بزنید و زیرو رو کنید و بردارید . *. اگر به این سالاد گرم 2-3 دانه سیب زمینی پخته یا سرخ کرده اضافه کنید غذای سیر کننده ای می شود . . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آجیل یلدات رو همینقدر خوشگل و جذاب تزئین کن 😍 مهمونات کلی سوپرایز میشن🤩 . یلدا فقط بخاطر این تزئینات شاد و دلبرشه که ایقد قشنگه ......🥰 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ذهن آرام
🌱 خدایا! آدم‌های خوب سر راهمان بگذار حس بسیار خوبیست هنگامی که در لحظه‌ هجوم غم یا ناامیدی یا پریشانی بی هوا کسی سر راه آدم سبز بشود کلامش؛ نگاهش؛ حتی نوشته‌اش آرامش و شادی و امید بپاشد به زندگی ات. فقط از دستِ خودِ خدا برمی‌آمده که آن آدم رایا کلام و نگاه و نوشته‌اش را برای آن لحظه‌ خاص‌ سرِ راه زندگی ما بگذارد. شاید یکی از دعاهای روزانه ام این باشد که: خدایا من را نیز واسطه ی خوب شدن حال دیگران قرار بده . آمین 🌼✨️ @zahnearamsh71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین نون و پنیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی یک کیلو شکر یک کیلو هل ساییده نصف قاشق چایخوری آب لیموترش 3 قاشق غذاخوری ✍طرز تهیه: این مربا دسری با گوجه فرنگی های تزیینی یا گیلاسی تهیه می شود. با دو لیوان آب و شکر شهد تهیه کنید. روی پوست گوجه فرنگی ها را با نوک کارد تیز چاک کوچکی دهید. اکنون همه آن ها را درون ظرف محتوی آبجوش قرار دهید. پس از حدود 5 دقیقه بیرون آورید و سپس آنها را داخل آب سرد بریزید و بعد با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید. سپس آن ها را درون شهدی که در حال غلیظ شدن است قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 5 دقیقه بجوشد. پس از 5 دقیقه پودر هل ساییده و الک کرده و سپس آب لیموترش را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. بعد داخل یخچال قرار دهید و صبح روز بعد داخل شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. نکته برای تهیه مربا گوجه فرنگی گیلاسی: این مربا تزیین بسیار زیبایی جهت کاناپه های پنیر و مربایی و همچنین دسرها خواهد بود. در صورت تمایل می توانید دو تا 3 قاشق گلاب هم هنگام ریختن پودر هل، به مربا اضافه کنید. این مربا قبل از اضافه کردن گوچه فرنگی ها باید به غلظت رسیده باشد چون بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی ها فرصت زیادی نداریم. این مربا نباید زیاد بپزد زیرا هم گوجه ها کاملا له می شوند و شکل خود را از دست می دهند و هم رنگ مربا تیره می شود. @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید @MajalePezeshki71 @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین پشمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده جذاب، راحت، سریع و بسیار جینگول مخصوص یلدا😍😋 مواد لازم : آب ۱ لیوان وانیل نوک ق چ نشاسته ذرت ۳ ق غ بیسکوئیت نان روغنی سالمین بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ژله انار نصف بسته آبجوش ۱ لیوان شکر ۳ ق غ آرد ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک موزی😍😋 مواد لازم: پودر بیسکوییت🧇 به مقدار لازم(اندازه پر شدن کف سینی) کره ذوب شده🧈 دو قاشق غذاخوری موز 🍌به تعداد لازم برای کرم کاکائویی: شیر 🥛یک لیتر(۴لیوان) پودر کاکائو🍫 دو قاشق غذاخوری شکر🍚 یک لیوان آرد🥡 یک و نیم لیوان وانیل🌸 یک ونیم قاشق چایخوری کره🧈 یک قاشق غذاخوری شکلات خرد شده🍫 حدود ۱۲۰ گرم(یک تکه کوچک یا اندازه دو قاشق) برای کرم سفید: یک پاکت خامه صبحانه ۷۰ گرم شکلات سفید نکته: برای کرم سفید میتونید خامه قنادی هم جایگزین نموده و استفاده کنید🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی😋• هم راحت هم خیلی جذاب‌ِ😍 ~فقط با سه قلم مواد : پودر ژله الورا ۱بسته یک عدد خامه رنگ خوراکی سبز سرنگ
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای شب یلدا مواد لازم: ژله های رنگی: هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش یک چهارم لیوان شیر اضافه کنین ژله سفید: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین ژله بی رنگ: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز ترد و مجلسی 🧆🧆🧆🧆 ➖برای ته‌دیگ ترد و خوشمزه، روغن باید به اندازه باشه یعنی نون تشنه‌ی روغن نباشه. ➖زردچوبه برای خوشرنگ‌تر شدن استفاده کنید. ➖۴۰ دقیقه با شعله‌ی ملایم دم بزارید. طرز تهیه کامل در فیلم 📽️
مواد🥣🤷‍♀️ 🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ) 🗨پودر کاکائو ۲ ق س 🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری 🗨کره نرم ۵۰ گرم 🗨شکلات ۵۰ گرم ✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد ✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. ✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر ✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم