14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز بسبوسه 🍰😎
🤎مواد لازمش:
۲۵۰ گرم بیسکوییت ساقه طلایی
۱۰۰ گرم کره آب شده
(۲-۳) قاشق شیر
دو پاکت خامه صبحانه
یک پیمانه آرد سمولینا
۱/۴ پیمانه شیر
۱/۴ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه روغن
۳ ق غ ماست
وانیل
۱/۳ پیمانه پودر نارگیل
۱ ق چ بکینگ پودر
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این ته دیگ جدیدا که مد شدن🤤🍞
مواد لازم:
آرد ۵ ق غ
آب ۲.۳ لیوان
نمک و زردچوبه
زعفران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درست کردن گل با هویج 🥕 برای تزیین سالاد 🥗 و میوه
هدایت شده از یاد مرگ و قیامت
• کلید خلق خواسته ها :
اول باید احساس قدرت کنید و بعد موفقیت تون ظاهر میشه.
اول باید حس فراوانی کنید تا ثروت تون شما رو پیدا کنه!
اول باید احساس شکر گزاری داشته باشید تا زندگی که می خواید رو بسازید.
وقتی شما به بدنتون از لحاظ احساسی میآموزید که آینده میتونه چه حسی داشته باشه و جلوتر از تجربه واقعی بیولوژیتون رو تغییر میدید موفقیت، عشق، ثروت و سلامتی هم از راه میرسه.
🌸| @zahnearamsh71
#مربای_سیب
1 کیلو سیب زرد
1 کیلو شکر
2 لیوان اب
1 قاشق مربا خوری اب لیمو
آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم
@shirini71
#کیک_خیس
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ بزرگ
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
یک بند انگشت کمتر از یک لیوان روغن مایع
یک لیوان آرد
یک پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری)
یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
سه قاشق غذاخوری کاکائو
مواد گاناش:
100 گرم خامه
100 گرم شکلات(مخلوط تلخ و شیری)
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شود روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
آرد و وانیل و پکینگ پودر و کاکائو را هم مخلوط کرده و با لیسک هم می زنیم.
قالب را چرب میکنیم و کاغذ روغنی میاندازیم و مایع کیک را داخل قالب میریزیم.
در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 40 دقیقه با کنترل میپزیم.
خامه را گرم میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت برداشته شکلات اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلاتها کامل حل شود و میگذاریم تا سرد شود.
گاناش را داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود.
بعد از سرد شدن کیک کاغذ روغنی را جدا کرده و با گناش اطراف کیک را پوشش میدهیم.
می توانید با فندق(پسته یا گردو) خرد شده اطراف کیک را تزئین کنید.
@shirini71