میز نیوز
🔴خلقِ عرب یا خلقِ تروریستِ داعش 🔻حدود 15 سال پیش بود، مطالعات بسیاری در مورد قومگراها و جداییطلبا
روز گذشته در ضمن گزارشی تحلیلی تاکید کردیم که عوامل حمله تروریستی به شهر اهواز، از بازماندگان و فراریان عناصر تروریستی داعش هستند. حالا هم این گروهک با انتشار ویدئویی مسوولیت کامل این حمله را قبول کرده تا صحت این گفتههای ما مشخص شود.
@syriankhabar
میز نیوز
.
مادر، مجروح روی تخت بیمارستان است. روز قبل در تیراندازی تروریستها در #اهواز مجروح شد. حال خوبی ندارد. ساعتی قبل از این که به عیادتش بروم، خبر #شهادت کودک چهارساله اش را به او داده اند.
گریه و بیتابی می کند. اورا دلداری میدهم، میگویم : «پسرت روز بعد از #عاشورا شهید شد؛ مظلوم و معصوم، مثل #علی_اصغر امام حسین (ع)»
بغضش می ترکد و میگوید شب قبل تازه «لبیک یا حسین» را یاد گرفته بود و مرتب می گفت. موقع خداحافظی، پدر شهید، عکس کودکش را به من می دهد. به چهره اش نگاه کنید. پاکی و عصمتش پایان ندارد.
انتقام فرزند خردسال این مادر را به زودی از تروریست ها خواهیم گرفت.
https://www.instagram.com/p/BoE47vzhYwF/
@ansoyesiasat
میز نیوز
خب گوگولی، تو که تا حالا اسلحه از نزدیک ندیدی، خون ببینی غش میکنی، عزاداریت هم از جایگاه vip برگزار میکنی که گرما اذیتت نکنه فک میکنی بازیه
#احمد_خمینی
pic | مرتضی قربانی
@ansoyesiasat
میز نیوز
@ansoyesiasat
✔️ لابد حالا هر چه حرف بوده را گفتهاند. از مظلومیت اهواز. از تیرهای سرد نشسته بر داغی رگ مردها، زنها و کودکها. از رژه منظم و دستهای هماهنگ گردان، که با هم بالا میرفت و پایین میآمد، سر رو به جایگاه بود و شعارهای یکصدای الله اکبر و رگبار ناگهانی.
لابد از کودکی با شلوار زرد هم گفتهاند که یله شده بر روی ژس ی سربازی تنها یا از ترس درجهدارهای پنهان شده در جویی خشک. و از خون، خون پاک رفیقهای ما، که ریخته بر آسفالت تازه جارو خوردهی اهواز و راه افتاده به جنوب، همانطور که همیشه، و سایه سنگین نبودنشان، بغض شده، بغضی تلخ و گس، بر گلوی ما که دیگر توان فریاد ندارد.
و شاید گفته باشند از مادری که توی تاریک و روشن صبح، سربازش را به آغوش کشیده، قربان قد و بالاش رفته، دختر زیبای همسایه را برایش زیر سر گرفته و حالا غرق تصاویری است مهیب و تکان دهنده و به دلش افتاده که دیگر، پسرش به خانه نمیآید.
من، اما امروز میخواهم از دلبری بگویم. از دلبریِ دو پیشاهنگ ترسیده، که بدن تیرخورده دخترکی چادری را به دوش میکشیدند.
از شهامت سرباز گروه موسیقی، که ساکسیفونش را نینداخته، اما با دست دیگرش، هوای زنی ترسیده را دارد. یا شجاعت آن سرگرد ارتشی که دست زنی میانسال را گرفته، بادستکشهای سفید و از روی مچ. که مبادا حلال خدا حرام شود و میدواندش به سمتی امن.
و یک سرباز سپاهی، پسربچهای در آغوش میگریزد از مهلکه و دیگری، جان دختر بچهای با مانتوی قرمز را به خون خودش و به انتظار خانوادهاش ترجیح میدهد. اینجا دیگر درجهها ارزشی ندارند. جنسیتها. قبیلهها. نجات، در وحدت است. در کنار هم بودن.
👈 این روزها، ما بیشتر از همیشه به یکدیگر نیاز داریم. به ماندن پای هم. به مهربانتر شدن. به گذشتن از خود برای دیگری. به لبخند. امید. آرامش.
🔸من، امروز بیشتر از همیشه به زینب فکر میکنم که ایستاده بود بالای قتلگاه و شمر، تیغ میکشید بر گلوی تشنهی حسین و بعد، سرهای عزیزانش را دید بر نیزه، اما فرمود «و ما رایت الا جمیلا.»
@ansoyesiasat
« #روزهای_لعنتی_عراقی_ها»
✍ در ۳۱ شهریور۵۹ چه گذشت...؟
🔻در ۳۱ شهریور ۵۹ ، صدام با ۱۲ لشکر زرهی و پیاده و سه تیپ مستقل و با برخورداری از یگانهای هوایی به خاک ایران تجاوز کرد. استعداد نیروهای عملکننده صدام حسین در آن زمان حدود ۳۰ هزار افسر نیروی هوایی و حدود ۱۲۰ هزار نیروی نظامی زمینی ماهر بود.
🔹آنان در این روز عمدتا از ارتفاعات شمال غرب خوزستان و محورهای شلمچه، چذابه، کوشک، جفیر، فکه و طلائیه وارد خاک ایران شدند که شامل لشکرهای ۷ ، ۱۱در قالب سپاه یکم و لشکرهای ۱، ۳، ۵، ۹ ، ۱۰و تیپهای مستقل ۳۱ ، ۳۳ در قالب سپاه سوم و گارد ویژه ریاست جمهوری بودند.
🔸ارتش عراق همزمان با استفاده از لشکرهای ۲، ۴ و ۸ پیاده و ۶ و ۱۲ زرهی در قالب سپاه دوم با عبور از ارتفاعات استانهای کرمانشاه و ایلام و با هدف تصرف سرپل ذهاب و گیلان غرب و ارتفاعات حساس این منطقه وارد ایران شدند. در آن زمان استان خوزستان در حالی مورد هجوم همزمان سپاههای اول و سوم عراق یعنی حدود ۷۹ هزار نیروی نظامی ورزیده عراق قرار گرفت که تنها لشکر مستقر در خوزستان (لشکر ۹۲ زرهی) با ۲۰ درصد استعداد درمقابل آن قرار داشت و سپاه و بسیج هم که در حال مبارزه با ضدانقلاب در استانهای شمالی و شمال غربی کشور بودند.
🔸 باید گفت صدام حق داشت براساس محاسبه مادی بگوید من تا یک هفته دیگر کار خوزستان را تمام میکنم و میوه آن را در تهران و مذاکرات سیاسی میچینم. اما همین ۲۰۰۰ نفر و نیروهایی که از استانهای دیگر به آنان پیوستند، چنان کار را براین ۷۹ هزار نیرو تنگ کردند که ورود نیروهای نظامی عراق به خرمشهر ۳۴ روز به طول انجامید و البته تنها ۱۹ماه بعد از آن نیز خرمشهر با عملیات بزرگ بیتالمقدس آزاد گردید و این درحالی بود که دشمن در جریان آزادی خرمشهر به اندازه دو لشکر (۱۹ هزار نفر) اسیر داد
🔹آنچه در حدفاصل سوم آبان ۵۹ - روز اشغال خرمشهر - تا سوم خرداد ۶۱ روز آزادی خرمشهر بر ارتش متجاوز رفت چنان بود که فرماندهان ارشد عراقی نظیر «وفیق السامرایی» آن را «روزهای لعنتی» لقب دادند.
@ansoyesiasat
🔴 چهار رکن ضد ایرانی استراتژی آمریکا
📝 وقوع حادثه تروریستی خونبار #اهواز را می توان در چارچوب تلاشهای دشمنان منطقه ای و فرا منطقه ای جمهوری اسلامی ایران برای اجرای سیاست تغییر رژیم (#Regime_change) ارزیابی کرد.
این سیاست آمریکایی که بارها در کتاب معروف
«The plot to Attack Iran»
مورد بررسی قرار گرفته و مغز متفکر آن سازمان CIA معرفی شده در واقع مبتنی بر تلاش مستمر دشمنان کشورمان در جهت تغییر #قدرت_سیاسی حاکم بر ایران اسلامی است و این قدرت سیاسی جز با تخریب ارکان اصلی پدید آورنده آن ممکن نیست , لذا با نگاهی به ارکان قدرت سیاسی کشورمان در می یابیم که این ارکان خصوصا در دوران قدرت گیری ترامپ به شدت از سوی جبهه غربی-عبری-عربی هدف هجمه دشمنان قرار گرفته اند.
این ارکان مورد هجمه عبارتند از :
🔸منابع اقتصادی
🔸ارتباطات بین المللی
🔸اقتدار دفاعی و امنیتی
🔸اقبال و مشروعیت عمومی
بادقت نظر مشخص می شود در یک تقسیم کار آشکار انجام شده در جبهه استکبار تهدید منابع اقتصادی و ارتباطات بین المللی کشورمان بر عهده دولت آمریکا قرار گرفته و پیگیری اجرای دو مورد دیگر نیز به کشورهای مزدور منطقه و گروههای تروریستی سپرده شده است.
در حرکت تروریستی ۳۱ شهریور اهواز زنجیره نقش ها به روشنی دیده می شود.
✍ #نوید_کمالی
@ansoyesiasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 طرح| دستگاههای مسئول دنباله جنایتکاران را تعقیب و به پنجه قضایی بسپارند
▫️ بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز. ۹۷/۶/۳۱
📝 متن پیام را از اینجا بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=40548