از جواد الائمه بیاموزیم.pdf
462.1K
#امام_جواد علیه السلام
💠از جوادالائمه بیاموزیم💠📚
▪️عفو و گذشت
▪️ساده زیستی
▪️از عواملی که در تعامل
▪️برخورد با هنرمندان غیرمتعهد
▪️صبر و بردباری
▪️نیکی به والدین
▪️جود و احسان
▪️منشور بخشایش
▪️بخشش و هدیه
▪️خدمتگزاری و گره گشایی
▪️کمک به درماندگان
▪️آزادی بردگان
▪️پناه نیازمندان
🆔@mjafari_ir
با سلامت خود بازی نکنید!
فراگیری بازی همستر در میان ایرانیان اتفاقا خوشایندی نیست و ممکن است صدمات جبران ناپذیری به سلامت آنها بزند.
همستر کامبت جدیدترین بازی در دنیای بازیهای تلگرامی است که ادعا می شود که کاربران میتوانند فقط با ضربهزدن روی نمایشگر دستگاه خود، سکهی مجازی کسب کنند؛ در مورد آینده این بازی حرف و حدیث زیاد است و هنوز مشخص نیست که آیا اساسا این سکه های مجازی تبدیل به پول می شوند!!! 😊 (هنوز خسارتهای بسیاری از مردم به واسطه عضویت در شرکتهای هرمی فراموش نشده است).
متاسفانه هر روز به روز بر تعداد کاربران این بازی افزوده میشود و عده زیادی از باب سنگ مفت، گنجشک مفت و به خیال و آرزوی به دست آوردن پولی بی زحمت، سخت مشغول ضربه زدن به نمایشگر تلفن همراه خود هستند.😔
دکتر محمد تقی حلیساز متخصص طب فیزیکی با انتقاد به برخی که استفاده از «همستر» را ساده و بی ضرر میدانند؛ می گوید:
در علم پزشکی، فعالیتهای سبک ولی تکرار شونده، مانند استفاده از گوشی و ضربه زدن به تلفن نمایشگر در کوتاه مدت آسیبی ندارد، اما بعد از مدتی عوارض آن بروز پیدا میکند.
افرادی که بیش از حد درگیر استفاده از تلفن همراه و این بازی شوند، در مرحله اول دچار آسیب در بخشهای گردن، شانه، آرنج و دستها میشوند و اگر این موضوع به صورت طولانی ادامه پیدا کند، کمر و بخشهای دیگر بدن نیز دچار عوارضهای شدید خواهد شد.
و در پایان تذکاری قرآنی :
شیطان وعده ها می دهد و آرزوهایی را در مردمی بر می انگیزد، اما آن آرزوها، امیدهای صادق و واقعی نیست؛ بلکه فریبی بیش نیست.(نساء، 120)
🆔@mjafari_ir
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #همستر_کامبت؛ غرقه شدن در آرزوهای بی سرانجام
سخنی لطیف از شهید مطهری : 👇
" اگر بشر بخواهد در ناحیه امیدهای صادق و واقعی خود موفقیت پیدا کند و در آن ناحیه خود را رشد و نمو دهد، چاره ای ندارد جز اینکه با آرزوهای کاذب و خیالات واهی شیطانی مبارزه نماید که آنها جز غرور و فریب چیزی نیست.
قرآن کریم می فرماید: «وأن لیس للانسان الّا ما سَعَی»: برای انسان جز به مقداری که سعی کرده و عمل نشان داده نیست.(نجم، 39)
اساس سعادت بشر در دنیا و آخرت عمل است و سعی و کوشش.
معمولاً افرادی که از لحاظ روح و روان سالم و با نشاط اند و انحرافی پیدا نکرده اند، کمتر به تخیل و به هم بافتن آرزوهای دور و دراز نامعقول می پردازند، همیشه عملی فکر می کنند و عملی آرزو می کنند. یعنی آرزوهای آنها در جهت همان مداری است که در زندگی دارند، روی بال و پر خیال نمی نشینند و آرزوی امور ناشدنی را نمی کنند؛
ولی افراد ضعیف که مبتلا به بیماری روانی هستند و نشاط عمل ندارند و در وجودشان همت و اراده ای موجود نیست، بیشتر بر مرکب سریع السیر خیال سوار می شوند و با خیالات خود را سرگرم می سازند و کمتر به عمل و فعالیت توجه می کنند و به اصطلاح دینی مبتلا به «طول امل» می شوند و آرزوهای نامعقول می کنند؛
مثل اینکه در وجود انسان یک مقدار معین نیروی مغزی و عضلانی وجود دارد که باید مصرف شود؛ این نیرو اگر در مغز به صورت خیالات واهی و آرزوهای دور و دراز مصرف شود، دیگر جایی برای فکر صحیح باقی نمی ماند و به همین دلیل است که مردان متفکر کمتر گرفتار خیالات واهی می شوند. "
منبع: حکمتها و اندرزها، استاد شهید مرتضی مطهری
🆔@mjafari_ir
نماز دهه اول ذی الحجه از امشب فراموش نشود ...
🔸 امام باقر: هرکس در دهه اول ذیالحجه این نماز را بخواند، در ثواب حاجیان شریک میشود، هرچند به حج نرفته باشد.
🆔@mjafari_ir
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 باز پخش
#کلیپ_منتخب #پاسخ_به_شبهات
#چراغ
👈چرا خداوند جهان هستی را آفرید؟⁉️
توضیحات استاد جعفری در مورد علت ضرورت خلقت جهان هستی که بسیار جالب و شنیدنی است👌
🎙استاد#جعفری
#تاریخ_پخش : 1402.12.16
🆔@mjafari_ir
اخیرا کتاب " دین در توسعه" به دستم رسید که خواندنش را به دوستان دین پژوه و نیز محققان علوم اجتماعی توصیه می کنم.
نویسندگان کتاب با تکیه بر مطالعات میدانی و با روش علمی و آماری نشان داده اند که نگرش سکولار که دین را به حوزه خصوصی و شخصی رانده است، اگر حقیقتا دغدغه توسعه و پیشرفت و ارتقای شاخصه های رشد را در عرصه های اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و... دارد باید به نقش دین در عرصه عمومی احترام بگذارد و از ظرفیت دین در این عرصه بهره ببرد. از این رو اساسا دین نمی تواند به حوزه شخصی محدود شود.
🆔@mjafari_ir
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🛑هرکی فوت کنه خرش بزرگتر😄🌪
دلیل پخش این بازی #همستر چیه؟🧐
🆔@mjafari_ir
🔹شهید جمهور؛ کلید تحقق دولت اسلامی
✍🏼 محمد قائمی؛ پژوهشگر عرصه فرهنگ
اولین انسان در تاریخ، نه با مرگ طبیعی بلکه با شهادت از دنیا رفت آنجا که هابیل به دست قابیل کشته شد و از آن روز تا به حال، شهادت، سند حیات جریان حق و ضامن بقا و تعالی آن بوده است؛ «اگر كسى در راه هدفهاى والا و الهى، مجاهدت كرد و زحمت كشيد و بعد كشته شد، آن هدف زنده ميشود و وجود اين شخص هم همان هدف است» از خون آسیه تا سمیه، ازخون یحیی تا یاسر، از خون نوزادانی که به دست نمرودها و فرعونها ریخته شد تا خون کودکان فلسطینی که به پای فرعونهای بنیاسرائیلی نوشته شد، همه با این هدف بود که ابراهیمها و موسیها به دنیا نیایند و مستضعفان رهایی نیابند؛ اما حاصل چه شد؟ جز این بود که صدای حق رساتر و طنینش جاننوازتر شد؟ اما مهمترین دستاورد شهید چیست؟
خون! خونی که رمز قیام آخرین ودیعه است، خونی که بر شمشیر پیروز است، خونی که پای ستم را میلغزاند. شهید، عمری شهیدانه زیست میکند و آنگاه با خون خود، امضای تضمینی بر به ثمر رسیدن تلاشهایش میزند؛ زیرا در این صورت است که میتواند حیات خود را جاودانه ساخته و در نتیجه، نهال تلاشهایش را تا به ثمر رسیدن دنبال کند: وَ لا تَحْسَبَنَ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُون (آل عمران 169)؛ «خاصيّت طبيعى شهادت، ايجاد بركت و تداوم و گشايش در حركت به سمت تعالى و كمال است. اينكه خداوند متعال در قرآن، شهيد را زنده معرّفى ميكند و در عرف اسلامى و اصطلاح متشرّعه به كشتهى راه خدا، شهيد - يعنى شاهد، ناظر و حاضر - اطلاق شده است، اين به اين معنا است كه خون شهيد ضايع نخواهد شد.».
خون شهید صرفاً خون نیست بلکه روحی است که در کالبد جامعه دمیده میشود و هرچه این روح بزرگتر باشد عمیقتر و در کالبدی وسیعتر جریان مییابد. نَفْس و نَفَس انقلاب اسلامی، از دمیدن خون هزاران شهیدِ سالها مبارزه با طاغوت در کالبد مستعد ملت ایران پدید آمد.
اگرچه شاگردان بسیاری از مکتب روحالله در تدوین قانون اساسی و تحقق نظام اسلامی نقش ایفا کردند، اما بر این صفحه قلم شهید بهشتی پررنگتر جلوه کرد. نظام نه تنها با رفتن بهشتى و با رفتن شخصيّتهاى برجستهى ديگرى كه چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسيدند، فلج و زمينگير نشد، بلكه هركدام از اين شهادتها مثل خون تازهاى در رگ كالبد زنده و پُرطراوت اين نظام جوان دوانده شد.
چهل سال گذشت، انقلاب در آستانه گام دوم قرار گرفت و به بلوغ رسید؛ بَلَغَ أَشُدَّهُ وَ بَلَغَ أَرْبَعينَ سَنَةً (احقاف 15). به قول حاج قاسم عزیز، انقلاب به بعثت خود رسیده است، بعثتی در امتداد بعثت نبی خاتم. خون حاج قاسم خودش ماجرایی دارد و اینکه شهادت سردار دلها در طلیعه گام دوم چه معادلاتی را در سطح جبهه مقاومت رقم زد، نیازمند تحلیل مستقلی است.
اما در داخل کشور چطور؟ در سال 1400 با انتخاب آیتالله رئیسی به عنوان رئیس اصلیترین قوه – یعنی قوه مجریه – امیدها برای تحقق دولت اسلامی به اوج رسید.
رئیسی عزیز با 3 سال تلاش بیوقفه خود در قوه مجریه «مظهر شعارهای انقلاب اسلامی» شد و «نصابهای تازهای در خدمتگذاری» به وجود آورد بهگونهای که پیش از این سابقه نداشت و در نتیجه، به عنوان یک «رئیس جمهور جامعالاطراف»، الگویی تمامعیار برای یک دولتمرد اسلامی به یادگار گذاشت. شکاف میان دولت و مردم خصوصاً در دهه 90 که در اثر سستی دولتمردان پدید آمده بود، تنها با تلاشهای خستگیناپذیر «شهید جمهور» پر نمیشد؛ بلکه باید پای صداقت خود در مجاهدت را با خونش امضا میکرد. واقعیت نیز گواه بر همین مدعاست؛ تا زمان حیات آن بزرگوار، حتی جریان انقلابی نیز چنانکه باید و شاید به حمایت از ایشان نپرداخت تا جایی که این غربت دل رهبر انقلاب را نیز «سوزاند». اما پس از شهادت، میلیونها نفر در تشییع با شکوه پیکر مطهرش حضور مییابند و بسیاری زیر لب از بیانصافیهایشان طلب حلالیت میکنند.
از مباحث پیشگفته روشن میشود که چرا شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی «یکی از مسائل مهم تاریخ انقلاب» به شمار میآید. چنانکه شهادت شهدایی عالیقدر و در رأس آنها بهشتی عزیز ضامن تثبیت مرحله نظام اسلامی شد که پیش از آن، در حیات خود به دنبال آن بود و در قالب قانون اساسی از او به یادگار ماند، به یاری خدا شهادت رئیسی عزیز ضامن تثبیت و تعالی مرحله دولت اسلامی خواهد شد.
بزرگترين اجرى كه در اين دنيا به شهيد داده ميشود، بقا و استحكام آن حقيقتى است كه شهيد جان خود را براى آن حقيقت فدا كرده است.
داستان ابراهیم، داستان آتش است و اعجاز؛ گاه با نسوختن و گاه با سوختن. به راستی چه اعجازی بالاتر از سوختن میلیونها دل در داغ جسمی سوخته؟حال، رسالتی بر دوش این دلهای گداخته است.
آری باید مردی از جنس #ابراهیم را برگزید...
🆔@mjafari_ir
قسمت دوم.mp3
6.69M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه شانزدهم
❇️ بررسی برخی ادعاهای اخباریان شیعه
❇️ شکل گیری مدرسه معارفی خراسان ( مکتب تفکیک) در سده اخیر
❇️ نسبت مکتب تفکیک و اخباریگری
❇️ روش و نگرش مکتب تفکیک در فقه و عقاید
❇️ نقد مکتب تفکیک
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
📚 این کتاب را الان باید خواند :😊👇👇
دسته بندی: #سیاسی
#جامعه_شناختی
عنوان کتاب: بازی انتخابات ریاست جمهوری در ایران؛ پیش بینی ناپذیری انتخابات در ایران
نویسنده: رحمان قهرمانپور
تعداد صفحات کتاب: 175 صفحه
زبان کتاب: فارسی
حجم فایل: 6.6 مگابایت
نوع فایل: PDF (ZIP)
منبع: #شهر_کتاب
✅ دانلود کتاب : اینجا
کانال ديانت نظر تایید یا رد نسبت به محتوای کتاب ندارد.
#انتخابات
🆔@mjafari_ir
🔻 به خودم و همه برادران و خواهران بزرگواری که قصد کنشگری در فضای انتخابات را به درستی تکلیف خود میدانند، توصیه میکنم این 2 روایت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله را نصبالعین خود قرار دهند:
❇️ شرُّ النّاسِ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنياهُ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنيا غَيرِهِ.
🌫 بحار الأنوار : ج 77 ص 46 ح 3
❇️ بدترينِ مردم ، كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد ، و بدتر از او ، كسى است كه آخرت خويش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
❇️ إنَّ أشَدَّ النّاسِ نِدامَةً يَومَ القِيامَةِ ، رَجُلٌ باعَ آخِرَتَه بِدُنيا غَيرِهِ.
🌫 كنزالعمّال : ج 3 ص 510 ح 7660
❇️ پر ندامت ترينِ مردم در روز قيامت ، مردى است كه آخرتش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
🆔@mjafari_ir