28.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش ۲۰۳۰ و صحه گذاشتن بر بلایایی که در یکسال اخیر بر سر اسرائیل آمده
⭕️ از کشته شارون اسمان و آویهار تا کشته شدن رئیس جوخه ترور در حملهی دیشب به اربیل و کشته شدن ۲ افسر موساد امروز در امارات
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه مقابله و پاسخ به آدم نا اهل از زبان امام الرئوف علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت مقایسه دوران بعد از انقلاب با دوران پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عملیات روانی دشمن را افشا کنید
توصیههای رهبر معظم انقلاب درباره فضای مجازی:
🔻قوی شدن
🔻تقویت تولید محتوا
🔻آرایش جنگی در برابر دشمن
🔻پاسخ به ابهام آفرینی ها
🔻بی پناه رها نکردن مردم
🔻امیدآفرینی و بصیرت آفرینی
🔻فضای مجازی در اختیار مردم باشد نه دشمن
🔻حضور جریان ساز
🔻گسترش ادب اسلامی
⚡هشدار درباره تشدید مالیسازی اقتصاد ایران توسط صندوق توسعه ملی!
✍ سید یاسر جبرائیلی
💥یکی از پروژههای جریان نئولیبرال در ایران، مالی سازی (Financialization) اقتصاد ماست. مالیسازی را میتوان سودآوری بدون تولید تعریف کرد. این رویکرد، به صراحت از ایجاد فضا برای سرمایهگذاری روی نوسان نرخها سخن میگوید و هیچ ابایی ندارد که بخش مالی را در عداد بخشهای صنعت و کشاورزی قرار داده و آن را مستقل از بخش واقعی اقتصاد تعریف نماید.
در یک اقتصاد سالم اما بخش مالی، از بخش واقعی استقلال ندارد، بلکه در خدمت بخش واقعی یعنی تولید است. به عبارت دیگر، سرمایهگذاری در بخش مالی، اساسا شایسته عنوان سرمایهگذاری نیست و دولت نه تنها نباید به رواج و توسعه آن کمک کند، بلکه باید در برابر آن مانع نیز بگذارد. بخش مالی صرفا یک کانال برای سرمایهگذاری است و به تعبیر علما طریقیت دارد، موضوعیت ندارد.
عبارت مالی شدن را البته نئولیبرالها بهکار نمیبرند. از عباراتی نظیر توسعه مالی و تعمیق مالی استفاده میکنند. متاسفانه از سال ۹۲ به این سو یعنی با روی کار آمدن دولت آقای روحانی و حاکم شدن نئولیبرالها بر اقتصاد ایران، مالیسازی اقتصاد ایران شدت قابل توجهی یافت و برای یافتن ریشه فجایعی نظیر صعود و سقوط بورس، جای دیگری نباید رفت. باز معالاسف، این فرآیند مالی شدن، در دوره جدید نیز با سرعت بیشتر ادامه دارد و رسانههای نئولیبرال، پیوسته بابت اتفاقات جدیدی که در این مسیر رقم میخورد، جشن میگیرند.
آخرین اتفاق فاجعهبار، این خبر است که هیئت امنای صندوق توسعه ملی با حضور ریاست محترم جمهور، در مصوبهای این صندوق را برای نخستین بار مجاز کرد که در "بازارهای پولی و مالی سرمایهگذاری کند". بماند که این مصوبه خلاف سیاستهای کلی اصل ۴۴ است و یحتمل در هیئت عالی نظارت بررسی خواهد شد، اما دقت کنیم قرار است صندوقی که برای توسعه کشور ایجاد شد، با سرمایهگذاری در بازارهای پولی و مالی چه برسر اقتصاد ایران بیاورد. نکته تاسفبار ماجرا این است که تجویزکنندگان این سیاستها لااقل به تجارب دیگران نیز مراجعه نکرده و از فجایعی که مالی شدن در اقتصاد غرب آفرید و بحران ۲۰۰۸ را رقم زد، درس نمیگیرند؛ که البته باید گفت آنانکه از فاجعه نفع میبرند، طبیعتا به استقبالش میروند.
@mmenhaj
#برنامه_جدید_مقتدی_صدر_چیست ؟
✍علیرضا تقوی نیا
💥مقتدی صدر از تمام نمایندگان این جریان در پارلمان عراق خواسته که استعفای خود را بنویسند.
🔻او ظاهرا قصد دارد با استعفای جریانش از پارلمان عراق مثل همیشه نقش اپوزیسیون را بازی کند و به آینده نگاهی داشته باشد.
👇در صورت پذیرفته شدن استعفا و خروج نمایندگان جریان صدر از پارلمان عراق ۲ سناریوی عمده برای وضعیت آینده پیش بینی می شود .
1️⃣ اولین وضعیت آنست که همسو با جریان صدر ، نمایندگان ائتلاف های التقدم ( وابسته بع حلبوسی) ، العزم (وابسته به خمیس خنجر ) و حزب دموکرات کردستان ( وابسته به بارزانی ) نیز استعفا دهند و مجلس منحل شود .
🔽این سناریو از این جهت بعید می نماید که مسعود بارزانی با کمک امارات نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار در انتخابات خرج کرده و برگزاری مجدد انتخابات پارلمانی به سود او و جریانش نیست .
📌همچنین محمد الحلبوسی برای رسیدن به کرسی ریاست پارلمان حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه نموده (عمدتا با کمک سعودی ) که بخشی از آن را به خمیس خنجر جهت جلب حمایتش بابت ریاست مجلس داده و تمایل ندارد پارلمانی که ریاست آن را بر عهده دارد منحل شود .
در نتیجه این سناریو قدری دور از واقعیات موجود است .
2️⃣ دومین وضعیت احتمالی آنست که مقتدی تصور می کند با استعفای جریانش در مقام اپوزیسیون قرار می گیرد و چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه نخست وزیر ( احتمالا مالکی ) را معرفی می کند و از آنجا که مشکلات عراق ساختاری است و نخست وزیر نمی تواند در کوتاه مدت آنان را مرتفع سازد بهترین موقعیت برای جریان صدر خواهد بود تا به خیابان آمده و از فرصت عصبانیت مردم نهایت استفاده را ببرد .
📍ولی نکته مهم اینجاست که بسیاری معتقدند اگر اینبار گزینه چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه به نخست وزیری برسد، برخلاف دفعات گذشته بلافاصله با کمک ایران و چین تحولات اساسی در عراق ایجاد خواهد کرد و به سان دوره عادل عبدالمهدی عرصه را به جریانات خیابانی غرب گرا و جوکر نمی بازد .
@mmenhaj
📡 وقتی از قدرت رسانه میگوییم دقیقاً از چه چیزی صحبت میکنیم؟
🌐 چرا میگوییم سواد رسانه از نان شب هم واجبتر است ؟!
📲 قدرت رسانه یعنی:
● مردم کشور تو را میکشند
● تحریمت میکنند
● دانشمندان کشورت را ترور میکنند
● سردار ارشد نظامی کشورت را علنی ترور میکنند و به گردن میگیرند
● بیش از ۵۷۵ بار در سکوتشان کشور تو را بمباران شیمیایی میکنند
● ۳۵۰۰ جنگنده به صدام میدهند تا نابودت کنند
● هواپیمای مسافربریتان را عمدا میزنند
● گروهکهای تروریستی را علیه تو تجهیز میکنند
● اطرافت را با پایگاههای نظامی محاصره میکنند اجازهی ورود داروهای حیاتی به کشورت را نمیدهند و ...
❌ اما تو همچنان صحبتهای همان رسانهها را دنبال و تکرار میکنی و چنان سحر میشوی که حتی حق شعار مرگ بر چنین ظالمی را برای خودت قائل نمیشوی...!🤔
@mmenhaj
4_5845845386329066844.MP3
11.05M
📢#صدای_انقلاب شماره ۳۸۱
💠 کنکاش: قطعنامه شورای حکام آژانس انرژی اتمی و تاثیرات آن بر موضوع هستهای ایران.
💠اقدام ایران برای مقابله با زیاده خواهی ها چه باید باشد؟
🎙دکتر فریدون عباسی
#کنکاش
#انرژی_هسته_ای
#ساخت_موشک
#فضاپیما
#تحریم
#دانشمند
#فریدون_عباسی
#صدای_انقلاب
🆔 @mmenhaj
#یک_توییت و چند نکته
💢اصلاحطلبانی که عوام نیستن ولی عوام فریبی میکنند 💢
📌عباس عبدی از تئوریسین های اصلاح طلب عوام نیست، اما عوام فریبی می کند:
🔹واردات واکسن، اقدام موردی است؛ اما قیمت مسکن و اجاره، ناشی از فرآیندی زمانبر و روند مدیریتی غلط است.
🔹روحانی و برخی دولتمردان او می گفتند "واکسن، سوهان قم نیست و بدون برجام و FATF نمی شود وارد کرد"، دولت رئیسی با اهتمام و پیگیری، آن ادعای خلاف واقع را ابطال کرد و نشان داد که "می شود".
🔹اما علت گرانی مسکن و اجاره، 8 سال اصرار بر "نساختن" و عدم حمایت از تولید، در کنار سرپیچی از شناسایی میلیون ها خانه خالی و اخذ مالیات از آنهاست که موجب انباشت تقاضا شده است.
🔹تخلیه تدریجی این تقاضای انباشته، قطعا زمانبر است.
⁉️آیا سوال برانگیز نیست که امثال آقای عبدی، به جای گرفتن گریبان متهمان سوء مدیریت یا ترک فعل، به دولت جدید حمله می کنند و در واقع، با این شکل فرار به جلوی گل درشت، از متهمان دانه درشت حمایت می کنند؟
🔹پیشه کردن این خط تحریف را نمی توان به حساب نادانی و ندانم کاری گذاشت. بلکه پای وامداری مدیریت اشرافی و کینه از مدیریت جایگزین در میان است.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍⚠️ *هشدار جدی به مسئولین فرهنگی و رسانه ای کشور* ⛔ تولید و پخش محتوای نامناسب فرهنگی در غالب یک برنامه عروسکی ویژه کودکان و با عنوان *شهرک کلیله و دمنه به کارگردانی مرضیه برومند* ⭕ وقتی مفاهیم رایج غیراخلاقی در کشور بصورت نرم و در غالب برنامه های کودک به خردسالان این کشور تزریق شود، باید در آینده ای نه چندان دور منتظر تبعات و عواقب مشکلات اخلاقی و روانی همین کودکان را در جامعه شاهد باشیم و با بلوغ زودرس و دردسرهای بسیارش در بین جوانان و نوجوانان دست و پنجه نرم کنیم! گفتنیست این مجموعه از اردیبهشت ۱۴۰۱ از پلتفرم فیلمنت منتشر میشود. 🇮🇷
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دو زن بر سر راه دو رییسجمهور؛
یکی در لسآنجلس در مسیر عبور خودروی #جو_بایدن و دیگری در چهارمحال و بختیاری در مسیر عبور خودروی #سیدابراهیم_رئیسی
مدعیان حقوق و کرامت زنان چنین صحنهای را نادیده میگیرند؟
پ.ن: در مرام انقلاب، مقامات و مسئولان موظف به این رواداری و مردمداری هستند و اگر غیر این باشند، کوتاهی کردهاند. اما غرب با چنین صحنههایی غریبه است.
#جهاد_عظیم_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بافشار دادن انگشت روی صفحه موبایل میتونی امر به معروف و نهی از منکر کنی خیلی راحت وبی خطر این کاررو که میتونی انجام بدی مسلمان🤔
🔴هشدار سازمان ملل متحد نسبت به وقوع فاجعه غذایی در جهان!
🔹بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، در سال جاری به دلیل درگیری در اوکراین و تأثیر آن بر صادرات غلات و کود، بیش از ۱۸۱ میلیون نفر در ۴۱ کشور جهان با کمبود شدید مواد غذایی مواجه خواهند شد.
🔹سازمان ملل متحد با بیان اینکه «غذا هرگز نباید لوکس باشد» و این یک حق اساسی بشر است اعلام کرد:این بحران ممکن است به سرعت به یک فاجعه غذایی با ابعاد جهانی تبدیل شود.
🔹به گفته سازمان ملل، اگر صادرات مواد غذایی از روسیه و اوکراین همچنان کاهش یابد، انتظار می رود در سال ۲٠۲۳، ۱۹ میلیون نفر دیگر در سطح جهان با سوء تغذیه مزمن مواجه شوند.
🔹آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، گفت: بحران غذایی امسال به دلیل عدم دسترسی است و سال آینده ممکن است کمبود غذا باشد.
🔹وی افزود: تعداد افرادی که به شدت دچار ناامنی غذایی هستند در دو سال گذشته دو برابر شده است.
@mmenhaj