eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.4هزار دنبال‌کننده
517 عکس
19 ویدیو
513 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونگی طراحی سوالات فرعی از سوال اصلی تحقیق روش تجربی دوم: شکست محتوایی👆
امروز در کلاس مقاله نویسی برای آمادگی بیشتر جهت بارگذاری تکلیف ایستگاهی دوم، دو معیار مطلوبیت بند یعنی و ارائه خواهد شد. همچنین سعی خواهیم کرد چند نمونه تکالیف ارسالی را در کلاس کنیم.
چگونگی طراحی سوالات فرعی از سوال اصلی تحقیق روش تجربی سوم: شکست فرآیندی👆
👇👆 خوب است. تنظیم قابل قبولی است. جمله نتیجه پیامد درستی جمله موضوع است. اگر قبول کنند که این پیاند، اوعای جدیدی نیست نتیجه مشکلی ندارد ولی اگر ادعای جدید تلقی شود لازم است درباره ان تامل شود.
موضوع آثاراعتقادبه معاد عنوان آثارتربیتی اعتقاد به معاد ازمنظر قرآن بند: معادیکی ازاصول وآموزه های اعتقادی شیعه بوده که باحوادث آخرالزمان پیوند ناگسستنی دارد. دانشمندان شیعه برای اثبات معاد دلایلی اقامه کرده اندکه میتوان به آیه ۸۳ سوره نمل اشاره کرد.قرآن کریم درآیات ۲۱سوره کهف وآیه ۵۰ سوره روم زنده شدن مردگان رایادآورووقوع معادراامری حتمی وتخلف ناپذیردانسته است. .همچنین باتوجه به آیه ۱۲۱سوره بقره براثبات معاد تاکیدوضرورت معادرایادآورشده است .درحقیقت به وسیله ی آیات درمقابل شبهات منکرین معاد احتجاج وآنهاراخلع سلاح کرده است . بنابراین خداوند وقوع معاد را امری حتمی وتخلف ناپذیر می داند .
با سلام. جمله موضوع لازم است صریح و روشن باشد به صورتی که همه تمرکز ادعای شما را (اندیشه ناظر) دریابند. جمله موضوع را از این نظر بازخوانی کنید‌. اگر بند شما به شیوه دلیل اوری تنظیم شده است ابتدا پیشنهاد می شود ادله درستی ادعای مطرح در جمله موضوع را در چرکنویس فهرست کنید بعد از اطمینان از درستی دلالت و بیان تان بر ادعا آنها را به عنوان جملات مشتیبان اصلی در کنار هم بچینید‌. خاطرتان باسد که نی توانید از فرصت توالی جملات به عنوان عامل انسجام بخش به بندتان استفاده کنید.‌ مثلا از مهم ترین دلیل به ادله کم اهمیت تر و یا برعکس از دلیل کم اهمیت به مهم تر ترتیب جملات پشتیبان اصلی را تنظیم کنید. حال اگر نیاز به تکمیل و رفع مناقشه قابل طرح (همان وظیفه دفع دخل مقدر خودمان را جملات پشتیبان های فرعی انجام می دهند) در مورد هر پشتیبانی اصلی احساس شد ان را با اوردن جملات پشتیبان فرعی تقویت کنید. بین جملات بندتان هم اگز صلاح دانستید چسب بزنید (استفاده از عبارات رابط مناسب). این هم یکی از تکنیک های تقویت انسجام متنی در بند تان هست. جمله پایان هم اگر لازم بود اضافه کنید. این کل قصه بندنویسی است‌. بند را با این توجهاتی که گفتن بار دیگر مرور کنید و اگر نیازمند اصلاح است تصحیح اش کنید. جمله پایان شما خوب است از این بابت تشکر می کنم.
سرمشق جمله موضوع 👇
هدایت شده از mahdi mohagheghfar
برخی از آیات قرآن بر حتمی بودن معاد دلالت دارند.مثلاً .....
[ریشه تمام انحرافات و سقوط انسان غفلت است برای نمونه قرآن کریم می فرماید انسان به جهت غفلت و بکار نگرفتن عقل و اندیشه و عمل نکردن به مقتضای آن به انحطاط کشیده می شود و کرامت انسانی خود را از دست می دهد. گاهی غفلت منشاء تردید و تکذیب می شود و همه چیز به فراموشی سپرده می شود و انسان با اختیار خود به مرحله هلاک و نابودی می رسدو از حقیقت دور می شود و خود را سرگردان می سازد .همچنین طبق آیات قران کریم هوای نفس شیطان و دنیا پرستی را عامل سقوط و انحطاط انسان از جایگاه رفیع انسانی معرفی کرده اند. به علاوه مهمترین عامل انحراف انسان از راه حق مربوط به خود فرد می باشد که عبارتند از: پیروی از هوای نفس ، دل بستن به حب دنیا ، جهل و غفلت پنداری باطل می باشد. و غفلت از هویت انسانی یا هویت الهی موجب سقوط می شود بنابراین برای فاصله گرفتن از سقوط باید از غفلت از خود در آییم و به هویت انسانی توجه کرده و خود غفلتی را به خود آگاهی تبدیل کنیم.] 👇👆 لازم است محور بند همان موضوعی باشد که در اندیشه ناظر ان امده است‌. (غفلت ریشه ..... است.) این ریشه بودن را پیگیری کنید.‌ مثلا در جملات پشتیبان اصلی، دلیل این ریشه بودن را بشمارید. یا پیامدهای درستی ادعای (ریشه بودن) را در جملات پشتیبان اصلی بندتان بیاورید یا از هر شیوه دیگری که در بسط بند صلاح می دانید استفاده کنید.‌ اکنون بند شما از نظر وحدت موضوع لازم است بازبینی شود. از تلاش تان ممنون هستم.
تلاش می کنم این چند روز تا پایان مهلت انجام تکلیف دوم، در فرصت هایی که برایم پیش می آید، نمونه ارزیابی ها و صوت های کوتاهی را درباره مهارت برای سروران گرامی دوره بارگذاری کنم.
عنوان مقاله: نقش آل‌بویه در رشد تشیع در ایران به‌یقین می‌توان گفت که حکومت آل بویه نقش مهمی در به ثمر رسیدن تمدن شکوهمند جهان اسلام در قرن چهارم و پنجم داشته است، چراکه در این دوره علوم و فنون و معارف دینی بارور گردید. ظهور علمای برجسته شیعی مانند شیخ صدوق، شیخ مفید، سیدین (سید مرتضی، سید رضی) و شیخ طوسی، در تقویت و گسترش فرهنگ شیعی در این دوره تاثیر زیادی داشتند. از جمله اقدامات حاکمان آل بویه احیای شعارهای شیعی در اذان، برگزاری مراسم عاشورا و جشن غدیر، ایجاد کتابخانه‌ها و مراکز علمی و... می‌باشد. لذا سراسر دوران حکومت آل‌بویه را باید دوران سعی و ترویج مذاهب اهل‌بیت علیهم‌السلام دانست .
سلام. قالب کلی خوب است. لزومی ندارد از تعبیر (به یقین) در جمله موضوع تان استفاده کنید. اگر بندتان به شیوه دلیل اوری بسط داده شده است، نی توانید از عبارت های رابط متناسب هم میان جملات بندتان استفاده کنید. در جمله نتیجه (دوران سعی) نامفهوم است. بدون تعبیر (سراسر) شاید نتیجه شما در بند با ادبیات علمی سازگار تر باشد. زیرا ادعا را پر موونه می کند شما چند کار موثر در ترویج فرهنگ و شعائر شیعی را گفتید چه دلیلی بر اینکه در سراسر این دوره این کارها صورت گرفته است. شاید چنین مناقشه ای بر جمع بندی شما گفته شود. تاثیر در تمدن اسلامی ادعای شماسا یا گسترش شیعه، این را در جمله موضوع و باقی عناصر بند مرور کنید که دچار اضطراب و تردید نباشید. در کل قابل قبول و رشد است. ممنون.
قابل قبول. تشکر
موضوع مقاله:ریشه های ایجاد بخل و تاثیر اجتناب از بخل در رستگاری انسان از منظر تفاسیر شیعه صفت بخل به عنوان یک رذیله ی اخلاقی که تاثیر زیادی در رستگاری انسان می گذارد،با توجه به قرائن آیات و تفاسیر شیعه ریشه های متعددی دارد.مثلا در سوره نساء آیه 37 عمل انسانهای بخیل و دعوت کنندگان به بخل را ،نشات گرفته از کفر وبی ایمانی به خداوند معرفی نموده است. تاثیر این صفت رذیله در سرانجام شوم و عذاب خوار کننده که همان عدم رستگاری آنهاست،مشخص می شود.افزون براین آیه،درسوره ی حشر آیات9-8،خداوند قبل از بیان فواید انفاق وعاقبت نیک پرهیز کنندگان از بخل و حرص که رستگاری ایشان است،در مورد فتنه بودن اموال و اولاد هشدار می دهد که گویا با این بیان موانع انفاق وبه عبارتی ریشه ها و عوامل بخل را معرفی می کند .در همین آیه از بخل با اصطلاح شحّ تعبیر شده،که حاکی از حرص شدید است و به عنوان یک عامل وریشه ی درونی مانع از انفاق می شود .بنابراین ریشه های ایجاد بخل شامل بی ایمانی ،حب اموال و اولاد و وسوسه های درونی و... می شود و اجتناب از بخل عامل موثر در رستگاری انسان خواهد بود.